Haberler

Yüksekova'da Yeni Otel Açılışı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Esen Oteli yeni kadrosu ve yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Esen Oteli yeni kadrosu ve yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Yüksekova'da Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Esen Oteli yeni yüzüyle hizmete açıldı. Açılış törenine Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, BDP İlçe Başkanı Rüstem Demir, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova ilçe Müftüsü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Bora, böyle bir iş yerinin ilçe için önemli olduğunu belirterek, "Bu tür iş yerlerinin daha da çoğaltılması gerekir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

İş yeri sahibi Ömer Ürek ile Hacı Güven ise, iş yerinde 12 kişinin istihdam edileceğini belirterek "16 yıldır faaliyetine devam eden Birlikler İnşaat Sanayi ve Ticaret şirketi bünyesinde Otel Esen adlı iş yerimiz hizmete açılmıştır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Açılaşa katılan tüm misafirlere teşekkür ediyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Bora Yüksekova Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title