Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Sedefçi, davul ve zurnayla karşılandı.

DSP Edirne Belediye Başkan adayı Hamdi Sedefçi, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Menzilahir Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Sedefçi, burada davul-zurnayla karşılandı.

Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Sedefçi,  seçimi açık ara kazanacaklarını savunarak vatandaşlara projelerini anlattı.

Sedefçi, konuşmasının ardından çalan oyun havalarına danslarıyla eşlik etti.

-Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Sinan Tekin

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Sinan Tekin, seçim gezilerine Bel-Koop ve TOKİ konutlarında devam etti.

Tekin, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, belediyeyi sevgi ve şefkati esas alarak yöneteceklerini asla partizanlık yapmayacaklarını belirtti.

30 Mart'ta  Saadet Partisi'nin zafer kazanacağını ileri süren Tekin, "Bize emanet edilen belediyenin kaynaklarına yetim malına sahip çıkar gibi çıkacağız. Hedefimiz mamur şehir, mutlu insandır" diye konuştu.

-MHP adayı Çakırlar da mahalle gezileri düzenliyor

MHP Edirne Belediye Başkan adayı Orhan Çakırlar'ın  seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine devam ettiği belirtildi.

MHP Edirne İl Başkanı Gürsel Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, Çakırlar'ın  Umurbey Mahallesi'nde projelerini anlattığını ve büyük coşkuyla karşılandıklarını bildirildi.

Edirne'nin MHP yönetimine ihtiyacı olduğunu ifade eden Şimşek şunları kaydetti:

"Türkiye bölünme tehlikesiyle bu günlere gelirken 17 Aralık operasyonu bu iktidarın başka maharetlerini ortaya çıkarmıştır. Bunların babadan oğla tepeden tırnağa rüşvetle soyguna, batağa saplandıkları ortaya çıkmıştır.Bu gidişat engellenemezse Türkiye hızla parti devletine ilerleyecek, başkanlık kılıfıyla otoriter bir yapı inşa edilecek, üniter yapı dağılacak, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez yapısının imhası söz konusu olacaktır. Bu bakımdan AKP'nin tasfiyesi bir zorunluluk halini almıştır. Bu da demokrasi kuralları içinde, demokratik yollarla olmalıdır.

Bu bakımdan 30 Mart 2014'te yapılacak olan mahalli idareler seçimi bir fırsat, bir dönüm noktası, tarihi bir karar alma anıdır.Bu nedenle Edirne İl Teşkilatı olarak 30 Mart 2014 seçimlerine çok sıkı, kararlı ve çok hevesli bir şekilde hazırlanmaktayız. Önce yerel yönetimlerde ardından da merkezi yönetimde iktidarı hedefliyoruz.MHP Edirne'de mahalli idareler seçiminde varlığını hissettirerek ve seçmenin önünde alternatif bir siyasi yapı olarak durmaktadır."

-CHP Edirne Belediye Başkan adayı Gürkan, esnafları dinledi

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti.

Yediyolağzı ve Çilingirler caddesinde esnafla bir araya gelen Gürkan, esnafların istek ve sıkıntılarını dinledikten sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Gürkan, vatandaşların  Edirne'nin sorunlarını çok iyi bildiğini, kentin sorunlarını çözmek, hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.

Vatandaşların CHP'ye ve  projelere sahip çıktığını ifade eden Gürkan,  "Proje havuzumuz çok geniş. Ama Edirne'nin önceliklerini bir program dahilinde çözmek istiyoruz. Arkadaşlarımızla hep birlikte çalışıyoruz. Güzel adımlar atacağımız günlere çok az kaldı. Başarılı olacağımızdan adım gibi eminim. Çünkü gittiğimiz her yerde, misafir olduğumuz her evde, akşam mitinglerimizde yaşadığımız birliktelikler, büyük destekler, projelerimizi hayat geçirme aşamasında bizlerin en büyük rahatlığı olacaktır" diye konuştu.

Edirne'de faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübünden 15 tanesi ile görüştügünü hatırlatan Gürkan, şöyle devam etti:

"Benden Edirne Belediye Başkanı olarak ne istiyorsunuz dedim? (Bir tane antreman sahamız var) dediler. O da Saraçhanede. Buda yetmiyor tabiki. Herkes kendi istediği saate antreman yapmak istediği için sorunlar yaşıyoruz dediler. Peki bir antreman sahasını tüm amatör spor kulüplerine kazandıracağız dedim. İletmesini kulüpler birliğinin yapacağı bir tesisi sizlere kazandıracağız dedim. Ayrıca Başkanım dediler transfer dönemimde her futbolcu için 700 TL futbol federasyonuna yatırmamız gerekiyor.  Biz bu parayı bulamıyoruz.  En büyük problemimiz budur dediler.

Peki belediye size 2014 yılında yardım yaptı mı sizlere dedim. En büyük yardım 5 bin TL yapılmış. 16 spor kulübünün 15' ine toplam 50 bin TL dağıtılmış. Sadece 1 tane spor kulübüne ise 450 bin TL dağıtılmış. Belediye bütçesinden Amatör spor kulüpleri için ayrılan ödeneği tüm amatör spor kulüplerimize eşit olarak dağıtacağız. Birine evlat diğerlerine üvey evlat muamelesi yapmak doğru değildir." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Hamdi Sedefçi Gürsel Şimşek Recep Gürkan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title