Haberler

Yeni Emniyet Müdürü Bingöl'e Geldi

Geçtiğimiz Çarşamba günü ani bir kararla istifa eden Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin’in yerine görevlendirilen Polis Başmüfettişi Atalay Ürker, Bingöl’e geldi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü ani bir kararla istifa eden Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin'in yerine görevlendirilen Polis Başmüfettişi Atalay Ürker, Bingöl'e geldi.

Ankara uçağıyla Bingöl'e gelen yeni İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Bingöl Havalimanı'nda eski Emniyet Müdürü Ercan Taştekin ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Burada bir süre Taştekin ile sohbet eden Ürker, daha önce Muş'ta görev yaptığını belirterek, Bingöl hakkında az da olsa bilgi sahibi olduğunu söyledi. Taştekin'e yeni yaşantısında başarılar dileyen Ürker, makam aracıyla kent merkezine doğru hareket etti.

İstifa ettikten sonra izne ayrılarak bugün Ankara'ya gitmek üzere Bingöl Havalimanı'nda bulunan eski İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, polis teşkilatı ve çok sayıda vatandaş tarafından uğurlandı. Kendisi uğurlamak üzere havalimanına gelen vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Taştekin, "Görev olarak buradan uzakta bulunabilirim ama ruhen, kalben yanınızdayım. Allah iki cihanda aziz eylesin bizde çok emekleriniz, haklarınız ve gayretleriniz var. Rabbim onun hakkını verenlerden olmamızı nasip eylesin. Allah sizleri iki cihanda aziz eylesin. Unutmayın bu hayat sadece imtihan hayatıdır. Rabbim cennetinde Abı Kevser'in başında kendi rızasından nail olanlardan eyleyerek, hepimizi birbirimize kavuştursun" dedi.

Bingöllülerin kendisine sahip çıktığını vurgulayan Taştekin, "Sevginin ne olduğunu, bir müdüre nasıl sahip çıkılacağını, bir müdürün yanlışı, hatası kusuru olsa da ne kadar güzellikler ortaya konulabileceğini destan yazarak gösterdiniz. Kalbimizde ve ruhumuzda yeriniz ayrıdır. Allah'a emanet olun, Allah hepinizi var eylesin, hepinizi seviyorum" diye konuştu.

İstifasına dair sessizliğini koruyan Taştekin, gözyaşları eşliğinde uğurlandı. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Taştekin Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title