Haberler

Yatağan'a TOKİ Geliyor

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten’in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten'in girişim ve çalışmaları neticesinde Muğla ili Yatağan ilçesinde 282 konutluk TOKİ projesi başlatılıyor.

Milletvekilleri Özyer ve Kökten projenin başlatılmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve TOKİ yöneticilerine teşekkür ederek, dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Yapılan yazılı açıklama da "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Yatağan ilçesi, Madenler Mahallesi, Büyükalan mevkii 693 numaralı parselde toplam 282 adet konut projesi hazırlandı. Proje kapsamında Yatağanlı hemşerilerimiz, yerel yönetim aracılığı ile 27 Temmuz-11 Eylül tarihleri arasında başvuru taleplerini yapabileceklerdir. Proje kapsamında; 198 adet 2 + 1 konut ve 84 adet 3+1 konut yapılacaktır. Hemşerilerimize ödeme kolaylığı sağlamak açısından yaptırılan 2+1 konutlar;180 ay vade ve 4 bin TL peşin ödemeyle toplam 94 bin TL'ye verilecektir. 3+1 konutlar ise 120 ay vade ve 6 bin TL peşin ödemeyle toplam 138 bin TL'ye verilecektir. Toplam 282 başvurunun tamamlanması durumunda gerçekleştirilecek projeye talebin oldukça yüksek olacağı tahmin edilmektedir" denildi.

Ayrıca Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten, diğer ilçelerde de dar gelirli vatandaşların talepleri doğrultusunda uygun fiyatlı konut yapımı amacıyla arsa arayışı çalışmalarının sürdürüldüğünü açıkladı. Bu tür sosyal çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyen vekiller, Yatağan Belediye Başkanının TOKİ Projesinin yerelde yürütülmesine katkılarının önemli olduğunu ve belediye başkanının desteğinin çalışmalara güç vereceğini belirterek, Muğla'ya yatırım ve hizmetlerinin kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kökten Hasan Özyer Yatağan Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title