Haberler

Vali Kamçı Nizip'te İncelemelerde Bulundu

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Nizip İlçesini Ziyaret Etti.

Gaziantep valisi Süleyman Kamçı, Nizip ilçesini ziyaret etti.

Vali Süleyman Kamçı, ilk olarak Nizip Belediyesi tarafından yapılan Köprülü Kavşak'a giderek, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Kamçı daha sonra Zeugma Çatılı Müze, Zeugma İskele Alanı, Öğrenci Yurdu, Tapu Kadastro Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatı, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından yapılan Öğrenci Yurdu İnşaatı, Anadolu Öğretmen Lisesi yeni Eğitim binası, Nizip Adliye Sarayı İnşaatı, Kıbrıs Mahallesi'ne yapılan Gençlik ve Toplum Merkezi İnşaat alanlarını gezdi ve yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kamçı, Nizip Ticaret Odası tarafından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ağaçlandırma çalışması yapılan alanı da gezerek, ilk fidanı Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ile birlikte dikti.

Yapılan incelemeler kapsamında Hancağız Baraj Göleti yakınlarına, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı'nın girişimleri sonucunda 50 hektar alan üzerine kurulan Bal Ormanın ilk fidanları da düzenlenen törenle Vali Kamçı ve beraberindekiler tarafından dikildi.

Vali Kamçı'nın Nizip gezisine, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Özlem Müftüoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, çok sayıda öğretim görevlisi, bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title