Haberler

Vali Güvençer'e Kalıpçılık Kümelenmesi Brifingi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e Kalıpçılık Kümelenmesi Projesi hakkında brifing verildi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e Kalıpçılık Kümelenmesi Projesi hakkında brifing verildi.

Brifinge, Proje Koordinatörü Vali Yardımcısı Yakup Tat, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Enver Atik, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Doç. Dr. Erbil Kalmış, Manisa Kalıp ve Makina İmalatçıları Birliği(MAKİM) Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Arslan, MAKİM Genel Sekreteri Kemal Denizaslanı, Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Hilmi Ünver ve Manisa Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu İl Koordinatörü ve Proje Koordinatör Yardımcısı Ural Sevener katıldı.

Brifingte, katılımcılar tarafından projeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Yapılan sunumların ardından açıklama yapan Vali Güvençer, "Manisa gibi özellikli bir şehirde şu ana kadar yürütülen çalışmada büyük bir yol kat edilmiştir. Bundan sonra başta ben olmak üzere bu projenin daha büyük sonuçlar elde etmesi için daha fazla çalışma göstereceğiz. Bu konuda tüm kaynaklarımızla, özel ilgi ve desteğimizle katkı sunmaya devam edeceğiz. Proje bundan sonra aynı hızla devam edecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Yakup Tat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title