Haberler

Vali Akpınar'a Veda Yemeği

Güncelleme:

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Akpınar için veda yemeği düzenledi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Halil İbrahim Akpınar'a veda yemeği düzenlendi.

Oda Başkanı Fevzi Uzun, bir restorandaki etkinlikte yaptığı konuşmada, Vali Akpınar'ı, "halktan bir vali" olarak gördüklerini ve makam kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Akpınar'ın, görev yaptığı süre içerisinde kentte çok sayıda projeyle iz bıraktığını ifade eden Uzun, hizmetlerinin Bilecik halkınca uzun yıllar unutulmayacağını kaydetti.

Uzun, Akpınar'ın, mesire alanı Gölpark'ı vatandaşların ihtiyacını karşılayabilecek duruma getirdiğini anlatarak, "İş dünyası ve iş adamlarının sorunlarıyla her zaman çözümcül yaklaşımla ilgilendi. Kendileriyle çalışmaktan ve kendilerini tanımaktan onur duyduk. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" dedi.

Bilecik Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Cihan Saral da Vali Akpınar'ın iş adamlarının gönlünde ayrı bir yer edindiğini dile getirerek, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Uzun tarafından Akpınar'a hediye takdim edildi.

Programa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, vali yardımcıları ve kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ile iş adamları katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Fevzi Uzun Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title