Haberler

Uzat Elini Yardım Organizasyonundan 300 Yetim Çocuğa Bayramlık

Güncelleme:

Uzat Elini Yardım Organizasyonu tarafından Suriye'den gelen 200 yetim çocuk ile Bursa'da yaşayan 100 yetim çocuğa bayramlık elbise dağıtımı yapıldı.

Uzat Elini Yardım Organizasyonu tarafından Suriye'den gelen 200 yetim çocuk ile Bursa'da yaşayan 100 yetim çocuğa bayramlık elbise dağıtımı yapıldı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, bir düğün salonunda "Yetim Gecesi" adıyla gerçekleştirilen organizasyona, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bedrettin Yıldırım ve Tülin Erkal Kara ile organizasyon yetkilileri ve çocukların yakınları katıldı.

Şerbetçioğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Bu aziz millet tarihi misyonunu bir kez daha ifa edecektir. Türkiye dünyanın neresinden gelirse gelsin, tüm mazlum milletlere dün olduğu gibi bugün de  sahip çıkmıştır, yarın da sahip çıkacaktır. Suriye'den gelen kardeşlerimizi istemeyenlere soruyorum. Bu gördüğünüz yetimleri ülkemize kabul etmeseydik, onlar da anne ve babaları gibi ölseydi daha mı iyi olacaktı?"

Organizasyon Genel Başkanı Cengiz İyibil ise çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Dini bayramlarda ihtiyaç sahibi çocuklara elbise dağıttıklarını belirten İyibil, bayram mutluluğunun paylaşılarak artığını vurguladı.

İyibil, Bursa'da özürlü ve engellilere yönelik rehabilitasyon merkezi kurmak için çalışma yaptıklarını ifade ederek, programa katılımlarından dolayı milletvekillerine teşekkür etti.

Daha sonra Suriyeli ve Türk yetim çocuklara bayramlık kıyafetleri dağıtıldı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Şerbetçioğlu Ak Parti Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title