Haberler

Taşdelen, Yeni Evli Çifte Mutluluklar Diledi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in, Vedat Dalokay Nikah Salonu’nda kıydığı nikah, Cumhuriyet Halk Partililer'i bir araya getirdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in, Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda kıydığı nikah, Cumhuriyet Halk Partililer'i bir araya getirdi.

Çankaya Belediyesi Vedat Dalokay Nikah Salonu'nda kıyılan, CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir'in danışmanı Mehmet Cengizhan Kütükçü ve Azime Arzu Sayılgan'ın nikahı, CHP'nin her kademesinde görev almış partilileri bir araya getirdi.

CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata ve CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir'in tanıklığını yaptığı nikahı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Mutluluğun paylaştıkça çoğalacağını ifade eden Başkan Taşdelen, Kütükçü çiftine güzel bir ömür diledi. Çiftin aile cüzdanını ise CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen geline verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Aykan Erdemir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title