Haberler

Sp Genel Başkan Yardımcısı Canbay Diyarbakır'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, seçim hazırlıklarını incelemek üzere Diyarbakır’a geldi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, seçim hazırlıklarını incelemek üzere Diyarbakır'a geldi.

SP Diyarbakır İl Başkanlığı binasında partilerle seçim hazırlıklarını gözden gecien Yaşar Canbay, büyükşehir ve ilçe adayları için aday adaylar üzerinde son çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda bir açıklama yapan SP Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, parti olarak belediye başkan adayları için belirlediği kriterler hakkında bilgi verdi. Bozan, milli görüşün referansını İslam'dan aldığını ve İnsanlığın tek kurtuluş reçetesinin İslam olduğunu söyledi. Belediye seçimlerinde inançlı kadroların Diyarbakır için bir kazanç olduğunu belirten Bozan, halkın saadetli kadrolara destek vermesi durumunda Diyarbakır'ın kazanacağını söyledi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay da yaptığı konuşmada Türkiye ve dünya gündemi ile birlikte Diyarbakır'daki seçim çalışmalarını değerlendirdi. Canbay, Türkiye'nin asıl sorununun işsizlik ve ekonomi olduğu halde, yapay gündemlerle uğraştırıldığını söyleyerek, "Küresel güçler tarafında İslam alemi kan gölü haline getirilmiş durumda. Mevcut iç ve dış olaylara bakıldığında halkımızın ve İslam aleminin milli görüşün hizmet ve çözümlerine acil ihtiyaç duyduğunu görüyoruz. Bunun için belediye seçimleri bizim için ve ülkemiz için çok önemlidir. Halkımız milli görüş belediyeciliğini biliyor ve hizmete hasret kalmış durumda. Diyarbakır'da da hizmete kaldığımız yerden devam etmek ve Diyarbakır'ın çehresini değiştirmek için hizmete talibiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Canbay Diyarbakır Sp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title