Haberler

Şahin Grup İftar Yemeği Verdi

Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla Samsun’daki bürokratlara ve personellerine iftar yemeği verdi.

Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla Samsun'daki bürokratlara ve personellerine iftar yemeği verdi.

Canik Kültür Merkezi'nde (CKM) düzenlenen iftar yemeğine Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt, Trafik Denetleme Şube Müdürü Muhittin Ayan, Ulusoy Un Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, bürokratlar ve Şahin Grup çalışanları katıldı.

İftar sonrası konuşan Şahin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şahin, "Kardeşliğin, beraberliğin ve paylaşmanın güzel günlerindeyiz. Ramazan aylarının da güzelliği buradadır. İftarıma katılanlara çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulusoy Un ulusoy Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title