Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

"Devletimizin, ülkemizin bazı düşmanları istiyorlar ki 'Türkiye ilerlemesin, geri kalsın' biz de daima onlara muhtaç olalım. Buna müsaade etmeyeceğiz"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin bazı düşmanlarının ülkenin ilerlemesini istemediklerini belirterek, "Buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesini ziyaret ederek, 1 Haziran'da yapılacak ara seçimlerde partisinin adayı Hakkı Tekin'e destek istedi.

Ankara 7. İdare Mahkemesinin kararı uyarınca, tüzel kişiliğinin devamına karar verilen ve 1 Haziran ara seçimlerine girecek Gömü'de, Bakan Eroğlu'na, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gömü Belediye binasının önünde vatandaşlara hitap eden Eroğlu, AK Parti Belediye Başkan adayı Tekin'in, Gömü sevdalısı olduğunu söyledi.

Türkiye'deki bu seçimlerin önemli olduğunu anlatan Eroğlu, geçen seçimlerde Türkiye'nin düşmanlarının, "istikrar bozulsun, Türkiye'nin önü kesilsin" diye çok gayret ettiklerini dile getirdi. Türkiye'nin yükselişte olduğunu ve daha da ilerleyeceğini belirten Eroğlu, "Hatırlayın, 200 yıldan bu yana batıya olan borçlarımızı ilk defa geçen sene mayıs ayında silip atmıştık. Bu da herkesin dikkatini çekti. Devletimizin, ülkemizin bazı düşmanları istiyorlar ki 'Türkiye ilerlemesin, geri kalsın' biz de daima onlara muhtaç olalım. Buna müsaade etmeyeceğiz. Biz büyük bir milletiz, şanlı bir tarihimiz var. Dolayısıyla da istikrarı bozmayacağız" diye konuştu.

30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde dış güçlerin, istikrarın bozulması için gayret ettiğini anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Onlar muvaffak olamadılar. Millet gerçekten oyunun farkına vardı ve desteğini verdi. Bütün milletimize gönülden teşekkür ediyoruz. Onlar yüzde 25 bekliyordu ama Allah'ın izni ile yüzde 50'ye yakın bir oyla tekrar AK Parti hükümeti güzel bir seçim kazandı. Türkiye'de şimdi 1 Haziran'da seçim yapılacak. Hakkı Tekin başkanımız, isteklerinizi söyledi, zaten o söylenenlerin çoğunu yapmaya başladık. Neticede onları tamamlayacağız. Sizlerden tam destek bekliyoruz. Ben de Başbakanımıza, 'Türkiye'de en çok oy olan beldemizi size getirdim' diyeceğim. İnşallah biz de size hizmetkar olacağız. Destek sizden, hizmet bizden."

Emirdağ'a ve Afyonkarahisar'a yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Eroğlu, "Biz hizmet için varız. Bizim aklımız fikrimiz hizmettir. Biz milletin bağrından çıktık. Gömü'de Hakkı Tekin'e verilen her oy, aynı zamanda bana da verilecek. İnşallah bunun için sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Hakkı Tekin Emirdağ Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title