Haberler

Manavgat Belediyesi Meclis Üyelerine Yemek Verdi

Manavgat Belediye Meclisi üyeleri, yeni yıl öncesi düzenlenen birlik, beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Manavgat Belediye Meclisi üyeleri, yeni yıl öncesi düzenlenen birlik, beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP, MHP ve AK Parti'li belediye meclis üyeleri, eşleriyle katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, meclisi üyeleriyle ortak çalışarak Manavgat halkı adına hizmet ürettiklerini söyledi.

Manavgat Belediye Meclisi olarak başarılı ve verimli bir yıl geçirdiklerini dile getiren Başkan Sözen, katkıları için tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan Sözen, şöyle konuştu:

"CHP'lisi, AK Partilisi, MHP'li olsun, hangi siyasi görüşten olursak olalım biliyoruz ki hepimizin ortak noktası Manavgat'tır. Aynı amaç için birleşerek hizmet üretiyoruz. Belediye meclisi olarak zaman zaman fikir ayrılıklarına düşsek de 2015 yılı içinde hep birlikte başarılı çalışmalara imza attık. Her birinizin katkısı için teşekkür ederim. Dileğim, yeni yılda da Manavgat'ımız için yararlı olan hizmetlere katkı koymak. Bugün birlik, beraberlik ve kaynaşmayı arzu ettiğimiz bu yemek organizasyonunda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Manavgat Belediyesi ailesi olarak birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesini diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Manavgat Belediye Meclisi Şükrü Sözen AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title