Haberler

Korkuteli Sulama Birliği'nde Dursun Demir Güven Tazeledi

Korkuteli Sulama Birliği Genel Kurulu yapıldı.

Korkuteli Sulama Birliği Genel Kurulu yapıldı. 4 adayın yarıştığı birlik başkanlığı seçiminde Dursun Demir 37 oy ile başkan oldu.

Dört listenin yarıştığı birlik seçiminde 98 delegenin tamamı oyunu kullandı. Seçim öncesinde divan başkanlığına Nurettin Çelik, üyeliklere Ali Tepeli ve Ramazan Ayhan seçildi. Tüm delegeler oylarını kullandıktan sonra sandık açıldı. Başkan Dursun Demir 37 oy ile başkan oldu. Diğer adaylardan Ramazan Karaca 28, Cafer Öngün 23, Kadir Türkmen 10 oy aldı. Bu sonuçla Mevcut başkan Dursun Demir 37 oy alarak Sulama Birliğinin 2. Dönem başkanı oldu.

Seçimin galibi Dursun Demir'in yönetim kurulu üyeliklerine; Ahmet Gencer, Bünyamin Baysan, Ahmet Ay, Bayram Kolak, denetim kurulu üyeliklerine ise Ali Tepeli, Fatih Zorbaz ve Osman Ersoy seçildi.

Katip; Ayhan Destici ve Ali Öz oldu.

Başkan Demir, oy veren vermeyen bütün üyelere teşekkür ederek, "Biz tüm çiftçinin ve üreticinin başkanıyız. Seçim tüm çiftçilerimize hayırlı olsun. Tüm delegelere teşekkür ediyoruz. Bölgemiz çiftçilerine en iyi hizmeti sunmak için bundan sonra da bundan önceki yıllarda olduğu gibi canla başla çalışacağım. Ürün kalitesinin artması, su tasarrufu ve üretimde masrafların azaltılması için çalışacağım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Çelik Dursun Demir Korkuteli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title