Haberler

Kocasinan'dan "Kimse Yok Mu" İftar Çadırı

Kocasinan Belediyesi, Kimse Yok Mu işbirliğiyle 'Kimse Yok mu  iftar çadırı' kurdu.

Kocasinan Belediyesi, Kimse Yok mu işbirliğiyle 'Kimse Yok mu  iftar çadırı' kurdu.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yeşil Mahalle'de klasik hale gelen iftar çadırını bu ramazanda da kurduklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin iftar çadırını geleneksel hale getirdiklerini belirten Yıldız, "Yeşil Mahalle'deki Mehmet Soyışık İlköğretim Okulu Bahçesi'nde 9 Temmuz Salı gününden itibaren ramazan boyunca iftar yemeği vereceğiz" dedi.

Sancaktepe, Boztepe, Oruç Reis, Hilal, Mithatpaşa, Mahallesi'ni de içine alan bir bölge aşevi tarzında iftar çadırı kurulacağını vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti:

"Burada İftar çadırında ev sahipliği yapmak isteyen hayırseverlere de yardımcı olacağız. Ramazan'da gönüller yumuşuyor, paylaşma, cömertlik duyguları, istekleri artıyor. İhtiyaç sahiplerine eller daha hızlı uzanıyor. Kayseri, zaten iftar sofrası kurma ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmada önemli geleneklere sahiptir. Kocasinan Belediyesi olarak buna öncülük ediyoruz. Kimse Yok mu Derneği'yle birlikte bu yıl da iftar çadırı kurmanın huzurunu yaşıyoruz. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim." - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title