Haberler

İl Özel İdaresine Alınan 10 Araç Hizmete Girdi

Valilikçe hizmetlerde kullanılmak üzere yeni alınan iş makineleri törenle hizmete girdi.

Valilikçe hizmetlerde kullanılmak üzere yeni alınan iş makineleri törenle hizmete girdi.

Daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulması amacıyla İl Özel İdaresi makine parkına kazandırılan 4 kırıcı (ekskavatör), 3 kanal kazıcı (hidromek), ve 3 bıçaklı kar küreme kamyonu olmak üzere, 10 iş makinesi alındı.

İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Yakup Canbolat, kentte daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulması amacıyla, İl Özel İdaresi makine pakına 10 yeni iş makinesi kazandırdıklarını söyledi.

Yeni iş makinelerinin kamu hizmetleri sunumunda yapılacak çalışmalara daha da hız kazandıracağını belirten Canbolat, "Bu iş makinelerinin alımında karar alan il genel meclisi üyelerimize ve bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımıza hizmetin etkin ve süratli götürülmesi noktasında alınan iş makinelerinin ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya ise kurumlarının makine parkına 19 iş makinesi satın aldıklarını belirterek, bunlardan 10'nun kentte ulaştığını bildirdi.

Kaya, "Bu 10 iş makinesi 6 bin 600 liraya mal oldu. Diğer iş makinelerimizde önümüzdeki ay bize ulaşacak. İş makinelerinin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kurban kesilmesi ve okunan dualar eşliğinde yeni araçlar hizmete girdi.

Törene Vali Yardımcıları Cumhur Duran, Cengiz Erdem, Hüseyin Sayın, Mustafa Temiz, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş ve kurum amirleri katıldı. - Hakkari

Kaynak: AA / Yerel

Abdulmuttalip Özbek Süleyman Kaya Ak Parti Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title