Haberler

Hayata "Genç Bakanlar" Bu Sergide

Anadolu Ajansı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Adana Huzurevi işbirliğinde hazırlanan ve "Yaşlılar Haftası" kapsamında Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan sergi, fotoğraf severlerden yoğun ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Adana Huzurevi işbirliğinde hazırlanan ve "Yaşlılar Haftası" kapsamında Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açılan sergi, fotoğraf severlerden yoğun ilgi gördü.

Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İsa Sansar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurdan Kama, Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak ile huzurevi sakinleri ve davetlilerin katılımıyla Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nin ikinci katında açılan sergide yer alan fotoğraflar zaman zaman duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurdan Kama, Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü ile 5 yıl önce başlatılan çalışmanın sergilenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Sergide fotoğrafları bulunan bazı yaşlıların şu anda hayatta olmamalarından dolayı üzüntü duyduklarını belirten Kama, "Huzurevi sakinlerimizin neşeli ve güzel anlarının yer aldığı fotoğraflar, gerçekten görülmeye değer. Yaşlılar Haftası kapsamında sergileme imkanı bulduğumuz fotoğrafları görmek için sanatseverleri sergimize davet ediyoruz. Anadolu Ajansı muhabirleri huzurevlerinde kalan yaşlılarımızın neşeli hallerini fotoğraf karelerine sığdırdılar. Anadolu Ajansı'na, emeği geçen muhabirlere ve sergimize kapılarını açarak geniş halk kitlelerine ulaştıran Adana Optimum'a teşekkür ediyorum." dedi.

Hayata genç ve pozitif bakan yaşlıların birbirinden eğlenceli fotoğraflarının yer aldığı sergideki fotoğraflar; Dilek Akın, Durmuş Ali Başkan, Ali Güreli, Aykut Ünlüpınar, Aycan Demirel, Barış Gündoğan, Anıl Bağrık, Volkan Kaşık, Seçkin Yalçın ve Haşmet Bahadır'ın imzasını taşıyor. 45 fotoğrafın yer aldığı sergi Adana Optimum'da 13 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Ajansı Erhan Güngör İsa Sansar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title