Haberler

Erzurumlu İşadamlarından Hürsiad'a Ziyaret

Gaziantep'e Yatırım İmkanları ve İş Potansiyelini Araştırmak Amacıyla Gelen Erzurum Genç İşadamları Derneği (Ergiad) Yönetim Kurulu, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (Hürsiad) Ziyaret Etti.

Gaziantep'e yatırım imkanları ve iş potansiyelini araştırmak amacıyla gelen Erzurum Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (HÜRSİAD) ziyaret etti.

Ziyaret çerçevesinde ilk olarak HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar tarafından dernek faaliyetleri hakkında işadamlarına brifing verildi. Brifingin ardından HÜRSİAD Başkanı Yardımcısı M. Akif Elbeylioğlu, "Bir işadamı neden derneğe üye olmalı, derneğin kazandırdıkları ve Gaziantep ekonomisi" başlıklı bir konuşma yaptı. HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, zaman zaman farklı illerden Gaziantep'e gruplar halinde işadamlarının geldiğini belirterek, "Gaziantep'i daha yakından tanımak ve yatırım imkanlarını, potansiyelini, sanayisini incelemek amacıyla farklı gruplar ve işadamlarını ağırlıyoruz. Gaziantep sanayisi, işleyişi ve genel sıkıntıları ile ilgili bilgiler aktardık. Buradaki yatırım imkanlarından bahsettik. Umarım bu gezi faydalı olmuştur. ERGİAD üyelerine ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

ERGİAD Başkanı Murat Kılıç ise, "Bu gezi bizim ve üyelerimizin ufkunu açtı. HÜRSİAD'ın başarılı çalışmalarını gördük. Bizim için önemli bir referans oldu. Bu görüşme bize ufuk açtı. HÜRSİAD gibi önde gelen ve yaptığı faaliyetlerle gündem oluşturan bir derneği ziyaret etmek bizim için çok önemliydi. Bu güzel ev sahipliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

(TB-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title