Haberler

Engelli Basketbolcular İskenderun ile Hazırlık Maçı Oynayacak

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Garanti 1. Ligi’nde mücadele eden ve devre arası çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu’nda devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Pazar günü deplasmanda İskenderun ile özel bir karşılaşma yapacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Garanti 1. Ligi'nde mücadele eden ve devre arası çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonu'nda devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Pazar günü deplasmanda İskenderun ile özel bir karşılaşma yapacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci yarının ilk maçını 23 Şubat pazar günü Kamil Ocak Spor Salonu'nda oynayacak olan engelli basketbolcular, bu maç öncesi devre arasını iyi değerlendirmek adına İskenderun takımıyla hazırlık maçına çıkıyor.

İskenderun'da Pazar günü saat 13.30'da oynanacak özel maç için İskenderun'a gidecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında moraller yerinde.

Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da takımdan önemli başarı beklediğini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, "Bünyemizde faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bizim için oldukça önemli ve anlamlı. 1. Lig'de de Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ediyorlar. Ligde ikinci yarı haftaya başlıyor. Takımımız devre arası çalışmalarını devam ettiriyor. Pazar günü oynayacakları özel maçta da eksikler var mı yok mu onları tespit edecekler. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ligde iyi bir ilk yarı geçirdiklerini ifade eden Göksen, bu istikrarı ikinci yarıda da devam ettirmek istediklerini vurguladı. Bu istikrarın devam için oyuncuların devre arasını boş geçirmeyerek hazırlık maçı ile tamamlamaya çalıştıklarını belirten Göksen, hazırlık maçının ardından ligin ikinci yarısına hazır olacaklarını açıkladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ünsal Göksen İskenderun Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title