Haberler

Düzce Barosuna Kayıtlı Avukat Sayısı 210 Oldu

Avukatlık stajını tamamlayan İrem Albayrak, düzenlenen tören ile yemin ederek mesleğe ilk adımını attıDüzce Barosunda düzenlenen yemin törenine, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Baro Başkanı Avukat Ali Dilber ve yakınları katıldı.

Avukatlık stajını tamamlayan İrem Albayrak, düzenlenen tören ile yemin ederek mesleğe ilk adımını attı

Düzce Barosunda düzenlenen yemin törenine, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Baro Başkanı Avukat Ali Dilber ve yakınları katıldı.

Baro Başkanı Avukat Ali Dilber yaptığı konuşmada, avukatlığın zor bir meslek olduğunu belirterek, yeni meslektaşlarının aralarına katılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Baro Başkanı Avukat Ali Dilber ve Hakim Sabit Yakşi'nin elinden ruhsatını alan yeni Avukat İrem Albayrak, hukukun üstünlüğünü her zaman koruyacağına yemin etti. İrem Albayrak'ın cübbesini de Düzce Barosu avukatlarından Oya Kocaman giydirdi. Mesleğe ilk adımını atan genç avukatı meslektaşları ve yakınları tebrik etti. İrem Albayrak, Baro'ya kayıtlı 210. avukat oldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Dilber Düzce Güre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title