Haberler

Dünya Kadın Hakları Günü'nde 'Kadın hakları ve aile içi iletişim' semineri düzenlendi

Güncelleme:

Dünya Kadın Hakları Günü sebebiyle ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümünde, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Kadın hakları ve aile içi iletişim' konulu seminer verildi. Seminerde, Avukat Nisa Erengül, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kadın Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı İlknur Kızıltepe Karakaş ve Sosyal Çalışmacı Sevilay Vançin, mutlu aile için aile bireylerinin dikkat etmesi gerekenlere değindi. Seminerde ayrıca, aile içinde yaşanan sorunların çözümü için bireylerin sorumluluklarına ve doğru iletişimin önemine vurgu yapıldı. Seminerde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 'Engellilerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin kolay ulaşabildiği, çözüm aradığı ve mümkünse sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulduğu bir kurumsal yapıya dönüşmeye çalışıyoruz' ifadelerini kullandı. 'Personelimizin gülen bir yüzü daha işin başında birçok sorunu çözüyor' diyen Başkan Işık, seminerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Seminere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dünya Kadın Hakları Günü sebebiyle ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümünde, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Kadın hakları ve aile içi iletişim' konulu seminer verildi.

Seminerde, Avukat Nisa Erengül, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kadın Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı İlknur Kızıltepe Karakaş ve Sosyal Çalışmacı Sevilay Vançin, mutlu aile için aile bireylerinin dikkat etmesi gerekenlere değindi.

Seminerde ayrıca, aile içinde yaşanan sorunların çözümü için bireylerin sorumluluklarına ve doğru iletişimin önemine vurgu yapıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "Engellilerimiz ve kadınlarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin kolay ulaşabildiği, çözüm aradığı ve mümkünse sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulduğu bir kurumsal yapıya dönüşmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Personelimizin gülen bir yüzü daha işin başında birçok sorunu çözüyor" diyen Başkan Işık, seminerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Seminere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadın Hakları Günü Alim Işık Kütahya Dünya Aile Kadın Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title