Haberler

CHP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Av. Yüksel Genç Açıklaması

Gebze Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan, Avukat Yüksel Genç, "Bir dönem aktif siyasetin içinde bulundum ancak 25 yıldır demokrasi mücadelesi veriyorum" dedi.1963 doğumlu ve aktif olarak 23 yıldır avukatlık yapan Yüksel Genç, "Ben"...

Gebze Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan, Avukat Yüksel Genç, "Bir dönem aktif siyasetin içinde bulundum ancak 25 yıldır demokrasi mücadelesi veriyorum" dedi.

1963 doğumlu ve aktif olarak 23 yıldır avukatlık yapan Yüksel Genç, "Ben demokrasiye inanan bir adamım demokrasi için her türlü mücadelenin içinde olurum." diyerek şunları ifade etti: "1994 yılında siyasete SHP ile girdim. Aday adayı olarak meclis kontenjanına başvurdum. CHP ile birleştikten sonra üye olmadım ama daha sonra üye oldum. 35 yıldır demokrasi çevresinin içindeyiz yaşam tarzı olarak bu yolu seçtik. Daha öğrencilik dönemimizde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenci derneğini kurmuştuk ve bu ülkede bir ilkti. Daha sonra bu tür faaliyetlerimiz devam etti. Avukatlık dönemim de böyle geçti. 23 yıldır nerede mazlum, mağdur, gözaltı varsa, hakkı yenmiş, işkence görmüş insanların yanında yer almaya çalıştım. Bu arada MADER'i kurduk, işçi grevlerinde yer almaya çalıştım. İnsan hakları ve Çağdaş Hukukçular Derneği üyesiyim. Çalıştığım süre içinde hep adil olmaya çalıştım. 1998 yılında Kocaeli Barosu'nda Gebze'den yöneticilik yapan avukat benim. Başörtüsü mücadelesi veren öğrencilerle üniversite kapısında bekledim"

Belediye hizmetlerini beğenmiyorum, eksik buluyorum" diyen Genç, "20. yüzyıl anlayışı içerisindeyiz. Belediye başkanı istediği şekilde kararlar alacak yatırımlar ihaleler yapacak ve bundan da kimse hesap sormayacak. Belediye size geçince nasıl bir belediyecilik anlayışı benimseyeceksiniz" dedi. "Biz felsefe olarak da halkın katılacağı, 5 yıl boyunca işin içinde olacak belediyecilik anlayışını benimsiyorum" diyen Genç, sözlerini şöyle sürdürdü:

" Gebze'nin sorunlarının tespitinde çözümünde kadınları, emeklileri, gençleri, çocukları, yaşlıları, sivil toplum kuruluşlarını da içine sokmak gerekir. Gebze'de herkes yönetimin içinde olacak. 5 yılda bir oy kullanmakla vatandaşın görevi bitmemeli. Sürekli olarak belediyeyi denetleyecek, sorunları dile getirerek sorunları çözümünde ortak olacak. Gebze'de yaşayan herkesi yönetime dahil etmek gerek. Gebze sanayicisiyle barışık değil. 2 binin üzerinde sanayi kuruluşu var, yöneticileri İstanbul'da oturuyor. Oysa onların burada oturması hem onların hem de Gebze'nin menfaatine. TÜBİTAK, GYTE, TSE gibi kurumlar belediye ile barışık değil. Gebze için bunlarla işbirliği içinde olmalı bir üniversitemiz bile yok. İnşallah yakında kurulur. Gebze'de çok acil müdahale hastaneye ihtiyaç var."

"CHP'nin Gebze'de seçimi almaması için bir neden yok." diyen Genç şunları ifade etti: "10 yıldır iktidarlar ama Gebze olması gereken yerin çok uzağında, hedeflerine ulaşamamış. Böyle bir durumda seçimi alamama gibi bir durum ve umudunuz yoksa o partide artık durmayın, siyaset yapmayın. İnsanlar CHP'den umudunu kesmemiş. Ben İnsanlara kendimi ve partimi anlatmaya çalışıyorum. Ben seçilemem bir başkası seçilir önemli değil, önemli olan partinin kazanmasıdır. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Üniversitesi Yüksel Genç Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title