Haberler

Chp, Afyonkarahisar'da Belediye Başkanı Belirleme Çalışmalarına Başladı

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatında, parti yönetimi, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımı ile yerel seçimler öncesinde aday belirleme toplantısının başladığını kaydeden CHP Bursa ve Afyon Denetmen Milletvekili İlhan Demiröz, sonuçların en...

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatında, parti yönetimi, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımı ile yerel seçimler öncesinde aday belirleme toplantısının başladığını kaydeden CHP Bursa ve Afyon Denetmen Milletvekili İlhan Demiröz, sonuçların en kısa sürede Ankara'ya taşınacağını söyledi.

Konu ile ilgili CHP Afyonkarahisar İl binasında beraberinde CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Demiröz, amaçlarının kent genelinde seçimlerden başarı ile çıkmak olduğunu söyledi. Seçimler konusunda ilçe ve belde belediye başkanlarının görüşlerini, önerilerini almak için bir araya gelindiğini dile getiren Demiröz, şöyle konuştu:

"Bugün burada ilçe başkanlarımızın aldıkları kararları masaya yatıracağız. Burada aldığımız kararları Ahmet Toptaş vekilimle birlikte Ankara'ya taşıyacağız. Türkiyemizin 81 kenti bizim için çok önemli. Ancak bu iller arasında Afyonkarahisar'ın bizdeki yeri ayrı. Neden derseniz Afyonkarahisar tarımla uğraşıyor hayvancılıkla uğraşıyor. Ama gelinen noktada görüyoruz ki sıkıntıların yaşandığını görüyoruz. Maalesef şu anda tarım devlet tarafından göz ardı ediliyor."

DP'DEN CHP'YE KATILAN BELEDİYE BAŞKANINA ROZETİ TOPTAŞ TARAFINDAN TAKILDI

Toplantıda konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ise, geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Afyonkarahisar'ın ekonomik yönden kötü durumda olduğunu savunarak, şunları söyledi:

"Şu an itibariyle bir kilo buğday 52 kuruş olduğunu öğrendim. Düşünün bir kilo buğday bir bardak çay parasına düşmüş durumda. Afyon tarıma dayalı olmasından dolayı ciddi bir sıkıntı içerisine girdi. 90 bin kuzu ithal edildi bugün için. Şimdi ise düve için ithal girişimleri başladı. Afyon hayvancılık yapan bir şehir. Hemşerilerim heves ediyor malını kurbanda satmak için. Ama gelen bilgilere göre kurbanda vatandaşımız için pekiyi geçmeyecek. Dışarıdan kurbanlık ithal edilecek yine. Bu be buna benzer sorunlar biran önce çözüm bekliyor."

Toplantıda ayrıca, Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine beldesinin Demokrat Partili (DP) Belediye Başkanı Rahmi Akyıl'a CHP'ye katılmasından dolayı rozet takdimi de yapıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İlhan Demiröz Ahmet Toptaş Yerel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title