Haberler

Bursa İl Dernekleri Federasyonu'ndan Şerbetçioğlu'na Anlamlı Ziyaret

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’nu ziyaret etti.

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'nu ziyaret etti.

Bursa İl Dernekleri Federasyonu(BİLDEF) üyeleri ve 30 İl temsilcisi, Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'nu makamında ziyaret etti. AK Parti grup toplantısına katılım sağlayan 30 İl temsilcisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı yakaladı. Şerbetçioğlu, yoğun geçen grup toplantısının ardından BİLDEF temsilcilerini makamında ağırladı. BİLDEF temsilcilerini Ankara'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Şerbetçioğlu, " Hepimiz adına güzel bir gün oldu, misafirlerimiz grup toplantısına katılım sağlayıp sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu dinleme fırsatı buldu. Bursa, Balkanlar ve 81 Vilayetten göç alan bir göç şehridir. Bu gün ziyaretime gelen BİLDEF 30 İli temsil eden derneklerden müteşekkil bir federasyondur. Hepimiz Bursa için çalışıyor ve üretiyoruz. İnşallah, Bursa'nın sorunlarını çözmeye ve faydalı olmaya devam edeceğiz. " diye konuştu.

Bursa İl Dernekeleri Federasyonu (BİLDEF) Başkanı Mustafa Dursun, " Misafirperverliği için sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Vekilimiz her zaman yanımızda oldu ve bizleri destekledi. Bursa nüfusunun üçte birini temsil eden bir federasyon olarak sayın vekilimizi yeni dönemde de mecliste görmek istiyoruz. Allah yolunu açık etsin. " dedi - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Şerbetçioğlu Ahmet Davutoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title