Haberler

Bilecik'te, İl Genel Meclisi Toplantısı

Bilecik'te, İl Genel Meclisi mart ayı toplantılarının son birleşimi gerçekleştirildi.

Bilecik'te, İl Genel Meclisi Mart ayı toplantılarının son birleşimi gerçekleştirildi.

Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik başkanlığında, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı, 30 Mart yerel seçimleri öncesindeki son toplantı oldu.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, tüm il genel meclisi üyeleriyle helalleşerek, "En büyük dileğim, önümüzdeki 30 Mart'taki mahalli seçimin hem ilimizde hem ülkemizde demokrasi bayramı şeklinde geçmesidir. Tabi ki seçim, ülkeler için çok önemlidir. Bunun Türkiye genelinde kavgası, gürültüsüz bir şekilde bitirilmesi bizim ülkemiz, ilimiz için çok büyük bir artı olacaktır. Demokrasinin gereği olarak sandıktan çıkana da saygı göstermek gerekir" dedi.

Konuşmanın ardından toplantı, Bilecik İl Özel İdaresi 2013 Yılı Faaliyet Raporu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ile sonradan gündeme eklenen ve önceki oturumlarda kararlaştırılamayan, merkeze alınan Vali Halil İbrahim Akpınar'ın isminin Pelitözü Gölpark mesire alanına verilmesi talebinin görüşülmesiyle devam etti.

Önceki birleşimlerde, bazı meclis üyeleri arasında tartışmalara yol açan "Vali Halil İbrahim Akpınar" isminin, Pelitözü Gölpark'a verilmesi talebi kararlaştırılamadı.

Bunun üzerine, il genel meclisi üyesi Kemal Ünver'in, inşaatı devam etmekte olan Gölpark Turizm Tanıtım Merkezi'nin, "Vali Halil İbrahim Akpınar Turizm Tanıtım Merkezi" olarak değiştirilmesi teklifi, temenni kararı olarak oy birliğiyle kabul edildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Hüseyin Çelik Pelitözü Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title