Haberler

Beytüşşebap Kaymakamı Mehmetçikle Yeni Yılı Kutladı

Güncelleme:

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamı Kemal Ülkü, Kato Dağı'nda görevli Mehmetçikle bir araya gelerek, yeni yıllarını kutladı. Kaymakam Ülkü ve beraberindekiler, 2023 yılının son günü Kato Dağı'nda Mehmetçikle mangal yaptı. Yeni yıla Kato Dağı'nda Mehmetçikle beraber girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ülkü, yeni yılın ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diledi.

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamı Kemal Ülkü, Kato Dağı'nda görevli Mehmetçikle bir araya gelerek, yeni yıllarını kutladı.

Kaymakam Kemal Ülkü ve beraberindekiler, 2023 yılının son günü Kato Dağı'nda Mehmetçikle mangal yaptı. Mehmetçiği yılbaşında yalnız bırakmayan Ülkü, "İlçemizdeki Tuzluca askeri üs bölgesinde vatan nöbeti tutan güvenlik güçlerimizle beraberiz. Yeni yıla Kato Dağı'nda Mehmetçikle beraber girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılın ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diliyorum" dedi.

Bir zamanlar teröristlerin ikinci Kandil olarak adlandırdığı ve girilemez dedikleri Kato Dağı, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde terörden temizlendikten sonra askeri üs bölgeleri kurulmuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beytüşşebap Beytüşşebap Kato Dağı Kato Dağı Şırnak Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title