Haberler

Avcıbaşı Kupasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Avcıbaşı Kupasında ödüller sahiplerini buldu.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Avcıbaşı Kupasında ödüller sahiplerini buldu.

Fikret Ünlü Atış Poligonunda gerçekleştirilen Avcıbaşı Kupası ödül törenine Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışmalar sonunda Usta Atıcılar kategorisi genel sıralamada İsfener Üstün birinci, Hüseyin Özkaya ikinci, Ekrem Özgün üçüncü oldu. Avcılar kategorisi genel sıralamada ise Kadir Kayserili birinci, Ali Seyhan ikinci ve Metin Kurt üçüncü oldu. Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verilirken müsabakalarda genel klasmanda dereceye giren sporculara, Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından tüfek hediye edildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Avcıbaşı Kupasına toplam 102 sporcu katılırken bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Avcıbaşı Kupasında yarışmacılar usta atıcılar ve avcılar olmak üzere iki kategoride sabit hedef, hareketli hedef ve sporting branşlarında mücadele ettiler. Avcıbaşı Kupası yarışmaları, müsabaka sonunda gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Ünlü Murat Koca Ak Parti Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title