Haberler

Arpaçay Belediyesi Caddelerin Karını Temizliyor

Kars'ın Arpaçay İlçesi Belediye Başkanlığı'nca son günlerde etkili olan kar yağışından dolayı ilçe merkezinin cadde ve sokaklarının karı temizleniyor.son bir haftadır etkili olan kar yağışından dolayı ilçede birken karların makineleriyle...

Kars'ın Arpaçay İlçesi Belediye Başkanlığı'nca son günlerde etkili olan kar yağışından dolayı ilçe merkezinin cadde ve sokaklarının karı temizleniyor.

Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya,

son bir haftadır etkili olan kar yağışından dolayı ilçede birken karların makineleriyle temizlenerek taşındığını belirtti.

Başkan Enver Akkaya, ilçe merkezinde kar temizleme çalışmalarının gece geç saatlere kadar devam ettiğini söyledi.

Akkaya; "Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı bizi de olumsuz etkiledi. Bir haftadır ilçemizde kar yağışı etkili oldu. Cadde ve sokaklarımızın temizlenmesi için bütün belediye personelini seferber ettik.

Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için caddelerin karı iş makinelerimizle temizleniyor. Bunun yanında buzlanmaya karşı tuzlama çalışması da yapılıyor. Amacımız Arpaçaylılara hizmetlerin en iyisini vermektir. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Kış aylarında belediye bütçelerinin önemli bir bölümün kar ile mücadele çalışmalarına gittiğini hatırlatan Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya; "Her yıl olduğu gibi, bu yılda karla mücadele çalışmalarımız başladı. 8 ayı kar altında olan Arpaçay'ın belediye bütçesinden önemli dilimi karla mücadele çalışmalarını ayırıyoruz.

Biz vatandaşlarımıza hizmet için göreve geldik. Belediyenin asli görevi halka hizmet etmektir. Biz bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" diye konuştu.

Arpaçay Belediye Başkanlığı'na bağlı Temizlik İşleri ekipleri ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarını bir greyder, bir kepçe ve 3 kamyon ile aralıksız sürdürüyor. Caddelerin karları toplanarak kepçelerce kamyonlara yüklenerek ilçe merkezi dışına çıkarılıyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Akkaya Arpaçay Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title