Haberler

Alaca Belediyesi'nin Faaliyetleri

Alaca Belediye Başkanı Eyvaz, ilçeye yapılan önemli yatırımlardan biri olan arıtma tesisinin faaliyete geçmesiyle içme suyu kalitesinin artacağını bildirdi.

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, ilçeye yapılan önemli yatırımlardan biri olan arıtma tesisinin faaliyete geçmesiyle içme suyu kalitesinin artacağını söyledi.

Eyvaz, beraberinde başkan yardımcısı Yusuf Büküş ile kısa bir süre sonra hizmete açılacak içme suyu arıtma tesisinde inceleme yaparak, müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldı.

Koçhisar Barajı'nın yapılmasıyla ilçenin 100 yıllık içme suyu sıkıntısının ortadan kalktığını, arıtma tesisinin de içme suyu kalitesini artacağını belirten Eyvaz, "Bu tesis ilçemiz için önemli bir yatırımdır. Arıtma tesisinin hizmete girmesiyle içme suyu kalitesi artacak. Tesis, kısa bir süre içerisinde hizmete girecek" dedi.

Eyvaz, tesisin yapımına katkı sağlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çorum milletvekillerine teşekkür etti. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Esat Eyvaz Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title