Haberler

Adana Hipodrom Müdürü Mutlu, Özlem Al ile Evlendi

Adana Atlıspor Kulübü'nün eski başkanlarından Türkiye Jokey Kulübü Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile Özlem Al, dünya evine girdi.

Adana Atlıspor Kulübü'nün eski başkanlarından Türkiye Jokey Kulübü Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu ile Özlem Al, dünya evine girdi.

Atlıspor Kulübü Tesislerinde düzenlenen düğün kokteylinde, çiftin nikahını Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan kıydı. Nikah şahitliklerini ise Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz ile Çiftçiler Birliği Başkanı Behçet Homurlu yaptı.

Aslen Elazığlı olan, Ankara Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hakimlik yapan, emekli olduktan sonra da Atlıspor Kulübü'nde bir dönem başkanlık yapan Teyfik Süha Mutlu halen, Türkiye Jokey Kulübü Adana Hipodrom Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

Teyfik Süha Mutlu'nun, Adana Atlıspor Kulübü'nde görevli Özlem Al ile hayatını birleştirdiği düğün kokteyline seçkin bir davetli grubu katıldı.

Atlıspor Kulübü Başkanı Dr. Bülent Büyükiz ve eşi Tülay Büyükiz, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende, konuklar, birbirlerine yakışan çifte bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundular. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Jokey Kulübü Yıldıray Arıkan Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title