Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

Besni'de Cumhuriyetin 90. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk konuldu İl Jandarma Komutanlığı tarafından sınıflar süslendi

Besni'de Cumhuriyetin 90. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Kutlamalar kapsamında Anadolu Lisesi önünden Kaymakamlık binasına kadar yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Kaymakam Emrah Yılmaz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail İri, Belediye Başkanı Fahri Serter, resmi kurum müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakamlık binası önünde son bulan yürüyüşün ardından Kaymakam Yılmaz, Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Programda saygı duruşunda bulunuldu, İstikla Marşı okundu.

Jandarma sınıfları süsledi

Öte yandan Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Besni'deki sınıflar süslendi.

Ekipler ve öğrenciler, kutlamalar kapsamında ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerdeki okuların sınıflarını bayrak ve balonlarla donattı. Süsleme çalışmalarında 3 bin ay yıldızlı balon, bin Türk Bayrağı, bin jandarma flaması ve bin Atatürklü Türk Bayrağı okullarda camlarda ve panolarda yerini aldı.

Komutanlık ekipleri ziyaret ettikleri okullarda sevinçle karşılandı, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sevincini Jandarma ile paylaştı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Emrah Yılmaz 29 Ekim Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title