Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya'nın Kaş ve Korkuteli İlçesinde Törenlerle Kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya'nın Kaş ve Korkuteli ilçesinde törenlerle kutlandı.

Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törenler, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Garnizon Komutanı Mustafa Çınar ve Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in, halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı. Daha sonra öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteriler, izleyicilerden büyük alkış aldı. Kaş'ta tatil yapan turistlerin de ilgiyle izlediği kutlamaların ardından, sportif faaliyetlerde dereceye giren okullara ödül verildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Korkuteli ilçesinde de coşkuyla kutlandı. 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Rıza Dalan, İlçe Garnizon Komutanı Osman Hazır, Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol heyetinin, halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, Türk milletinin 19 Mayıs 1919'da, kendi makus tarihini tersine döndürerek, esaret altında var olunmayacağını ve kutsal vatan topraklarının ilelebet işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya haykırdığını söyledi. Törende, öğrenciler çeşitli gösteriler yaparken, 2006-2007 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen sosyal, sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

(ATA-Y)

19.05.2007 15:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title