Haberler

CHP,Kars Merkez ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Güncelleme:

CHP'nin, Kars merkez ve 4 ilçenin belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

CHP Kars İl Başkanlığı'na gelen Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu, Sarıkamış Belediye Başkan adayı Yavuz Bildik, Arpaçay Belediye Başkan adayı Enver Akkaya, Susuz Belediye Başkan adayı Ali Yeğin ve Selim Belediye Başkanı adayı Burhan Şentürk, seçmenlere tanıtıldı.

Tanıtımda konuşan Alibeyoğlu, Kars'ta yerel yönetim boşluğu olduğunu ileri sürerek, birlik beraberliğin, hizmetlerin ve bir kentin gelişmesinin yerel yönetimlere bağlı olduğunu söyledi.

Kars'ta partilerinin temayül yoklaması sırasında bir demokrasi sınavı verdiğini dile getiren Alibeyoğlu, "Birbirimizden değerli arkadaşlarımızla temayül yoklamasına katıldık ve sizler bizi onurlandırdınız. Temayülün sonucuna göre partimiz karar verdi ve bizi aday gösterdi" dedi.

Kars'ın gelişmesi için geçmişin deneyimiyle geçmişte yapılan hatalardan öz eleştiri yaparak yeni bir yönetim kadrosuyla Kars için gece gündüz çalışacaklarını dile getiren Alibeyoğlu, "Yeni projelerimiz, seçkin partililerimiz ve teknik danışman kadrosuyla yeniden hazırız. Hepiniz fahri meclis üyesi olacaksınız. Kent Konseyi'ni kuracağız. Bütün halkımızı sürece dahil edeceğiz. Herkes yönetimde söz sahibi olacak" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Naif Alibeyoğlu Kars Merkez Sarıkamış Arpaçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title