Haberler

Yeni Türkiye Yeni Gelecek" Konferansı

Adıyaman'da "Yeni Türkiye yeni gelecek" konferansı düzenlendi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Adıyaman Müdürlüğünce kurumun konferans salonunda gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak katılan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Hasan Öztürk, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gece boyunca yayında yaptıklarını anlattı.

"Ezanlar ve selanın okunması çağrısını biz yaptık." diyen Öztürk, "Biz o yayınları devam ettirirken beni şaşırtan bir şeyler vardı. Meydanlar gençlerle doluydu. Meydanlar tek bir bakış açısı görüşü olanlarla dolmadı. Meydanlar memleket sevdası gençlerle doldu ve çıplak elleriyle o tankları durdurdu. Yeni Türkiye yeni geleceği konuşacaksak 15 Temmuz'da ne oldu, kimdi o alçaklar onlara bakacağız. 15 Temmuz'u kim püskürttü onlara bakacağız. Püskürtenlerle bir yol çizip yeni bir Türkiye kuracağız. İşin aslı astarı hepsi bu." ifadelerini kullandı.

Öztürk, 15 Temmuz'un FETÖ'cü alçakların asker kılığına giren halleriyle tank ve tüfeklerle bu ülkeye saldırması ve bir işgal girişimi olduğunu söyledi.

15 Temmuz'un sadece bir darbe girişimi olmadığını vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:

"Darbeler, işgal girişiminin ilk adımıdır. Yani Semih Terzi, Diyarbakır'dan Ankara'da Özel Kuvvetlere girmiş olsaydı, Özel Kuvvetler Ankara'da kan dökmeye başlayacaktı. Bunu duyan Trabzon'daki komutan Ankara'ya yürüyecekti. Bu durumda 500 bin insanımızın ya ölmesi ya yaralanması ya da sürgün ortalıkta kalması senaryosuydu. Eğer, 15 Temmuz olsaydı Türkiye bölünecekti. Türkiye bölünseydi NATO askerleri Türkiye'ye gelecekti."

Konferansın sonunda Öztürk, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Programa, YURTKUR Adıyaman Müdürü Sami Köroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Öztürk Adıyaman Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title