Haberler

Yemekteyiz'in çekimlerinden fotoğraf paylaşan Seda Sayan, mini eteğiyle dikkat çekti

Güncelleme:

Yeni sezonda hem O Ses Türkiye'de jürilik yapan hem de Yemekteyiz'i sunan Seda Sayan, Yemekteyiz'in çekimleri için Bursa'ya gitti. Yarışmada giydiklerini günlük olarak paylaşan Sayan'ın süper mini eteği ise görenleri şaşkına çevirdi.

İZDİHAMA YOL AÇTI

Yemekteyiz'in çekimleri için sürekli şehir dışına çıkan Seda Sayan, hafta başında Bursa'ya gitti. Geniş bir hayran kitlesi olan Sayan, önceki gün çekim gerçekleştireceği evin önünde adeta izdihama yol açtı.

Yemekteyiz'in çekimlerinden fotoğraf paylaşan Seda Sayan, mini eteğiyle dikkat çekti

MİNİ ETEKLİ POZUNU PAYLAŞTI

Yemekteyiz'in çekimlerinde yaşanan eğlenceli anları Instagram hesabından paylaşan Sayan, son olarak mini etekli pozunu paylaştı. Yaptırdığı estetikleri saklamayan 56 yaşındaki Seda Sayan, fit görüntüsü ve pürüzsüz cildiyle hayranlarından tam not aldı. Sayan'ın mini etekli pozu, fan sayfaları tarafından da paylaşıldı.

Yemekteyiz'in çekimlerinden fotoğraf paylaşan Seda Sayan, mini eteğiyle dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (70)

SER59:

ARTIK AÇMAKTAN BAŞKA ŞANSI YOK. . YOKSA KAYBOLUP GİDER. . ÇÜNKÜ YETENEK YOK. . AÇMASSA KİMSE İZLEMEZ

72
4
yanıtYanıtla
Acssinda ACACAK Bi YERiDE KALMADI:

TEK GERCEK VARKi KOCA SAYISI BENiM YASIMI 50 ASTI

yanıt1
yanıt0
VEZIRR:

ÖCÜ GIBI BAKIYO ESTETIKTEN AGZI GOZU OYNAMIYOR . . . REZIL

63
5
yanıtYanıtla
TÜRK:

65 olmasın.

49
4
yanıtYanıtla
REDKİT:

İdam geri gelsin

29
14
yanıtYanıtla
BELHANDA:

ölecen be kadın

38
4
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

Çok Çirkin ve Artık Yaşına Göre Giyinmeli

16
1
yanıtYanıtla
sorgulayan:

yeminle midem bulanıyor bu kadından

16
1
yanıtYanıtla
SELİM:

TV8 ve Seda Sayan bunlar Türkiyenin gururu

3
13
yanıtYanıtla
davulcu reşat:

turkiyanın kururuu beaa

yanıt1
yanıt0
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title