Haberler

WhatsApp kullananlar dikkat

Mehmet Burak Torun

Mehmet Burak Torun

Yazılım Mühendisi İş Adamı / Mention Ajans
12.04.2023 03:39

WhatsApp Kullananlar Dikkat: Arkadaşınızı Atacağınız Bu Mesaj Banlanmanıza Neden Olabilir!

ABD'nin eski başkanı Donald Trump son zamanlarda ABD'nin gündeminde yer alıyor. Trump'ın, 2016 yılındaki seçim kampanyası sırasında usulsüz bir şekilde "sus payı" vermekle suçlanması ve hakkındaki iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte tutuklanması bekleniyor. Trump'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalar da tartışmaların odağına yerleşti. Ancak, yapay zekâ ile oluşturulan fotoğrafların WhatsApp hesabınızı banlatması da oldukça şaşırtıcı bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

İddianamenin Kabul Edilmesiyle Birlikte Tutuklanma Beklentileri Artıyor

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, 2016 yılındaki seçim kampanyası sırasında Stormy Daniels adlı kadına usulsüz şekilde "sus payı" vermekle suçlanıyor. Trump'ın hakkındaki iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte tutuklanma bekleyişi de arttı. İddianamenin kabul edilmesi durumunda Trump, önümüzdeki hafta New York adliye binasına gelerek yargılanacak. Trump'ın tutuklanıp tutuklanmayacağı ise henüz kesinleşmedi.

Sosyal Medyada Tartışmalar Yükseliyor

Trump'ın tutuklanma beklentileri, sosyal medyada da büyük tartışmalara yol açtı. Yapay zekâ ile oluşturulan fotoğrafların ortaya çıkması ise tartışmaları daha da alevlendirdi. Fotoğraflarda, Trump'ın tutuklanmaya direndiği ve sonunda tutuklandığı görülüyor. Ancak, bu fotoğraflar gerçek değil ve yapay zekâ tarafından oluşturulmuş. Bazı Trump taraftarları, bu fotoğrafların gerçek olduğuna inanarak tepki gösterdiler.

Yapay Zekâ ile Oluşturulan Fotoğraflar WhatsApp Hesabınızı Banlıyor

Trump'ın tutuklanma beklentileri ve sosyal medya tartışmaları yanı sıra, yapay zekâ ile oluşturulan fotoğrafların WhatsApp hesabınızı banladığı da ortaya çıktı. İnsanların bu fotoğrafları birine göndermesi durumunda, WhatsApp hesabı banlanıyor. Bu durum, pek çok kişinin şaşkınlıkla karşıladığı bir durum oldu. Birçok kişi, fotoğrafları birine gönderdiği takdirde aynı durumla karşılaştığını ve hesabının banlandığını belirtti.

title