Haberler

Didar Üstün Yazıları

Didar Üstün

Didar Üstün

Sunucu-Moderatör

Yazarın Tüm Yazıları

Ebeveyn mükemmeliyetçi yaklaşımı nedir?

Ebeveyn mükemmeliyetçi yaklaşımı nedir?

Aile içerisinde görülen mükemmeliyetçi yaklaşımların çocuklara etkilerini Yazar ve Eğitmen Feza Karakaş ile konuştuk. Mükemmeliyetçilik nedir?..
27.11.2022
Alerjik çocuklarda mevsim geçişleri

Alerjik çocuklarda mevsim geçişleri

Alerjik semptomların ve grip semptomlarının iç içe geçtiği bu dönemde alerjik çocuklar da grip aşısının önemini Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik..
11.10.2022
Fonksiyonel tıp hangi hastalıklarda kullanılır?

Fonksiyonel tıp hangi hastalıklarda..

Fonksiyonel Tıbbın vücut fonksiyonlarını inceleyen; düzenleyip, normale getirerek sağlığı korumayı amaçlayan yeni bir bakış açısı olduğu belirten..
17.05.2022
Bach çiçek terapisi

Bach çiçek terapisi

Bach Çiçek Terapisiyle Zihniniz, Bedeniniz ve Ruhunuz Dengeye Kavuşsun diyen Herlinde Hafner ile tüm merak edilenleri konuştuk. Öncelikle Sizi..
31.01.2022
Çocuklara harçlık verirken nelere dikkat edilmeli

Çocuklara harçlık verirken nelere dikkat..

Anne ve Babalar, çocuklarına her konuda olduğu gibi para yönetimi konusunda da rehberlik etmek ve sorumluluk kazandırmakla yükümlüdürler. Peki bu..
23.12.2021
Kozmetik ürünlerinin çocuklar için zararları nelerdir ?

Kozmetik ürünlerinin çocuklar için zararları..

Çocukların makyaj merakına ilişkin ebeveynlerin merak ettiklerini Makyaj Sanatçısı Fatih Şahin ile konuştuk. 1. Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz ? ..
14.12.2021
Çocuk dostu yaşam alanları

Çocuk dostu yaşam alanları

Çocuk Dostu Yaşam Alanları ile ilgili detayları Mimar Osman Dağ ile konuştuk. 1) Sizi kısaca tanıyabilir miyiz? Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde..
15.11.2021
Çocuğumuzla nasıl daha mutlu ya da eğlenceli oyun oynarız?

Çocuğumuzla nasıl daha mutlu ya da eğlenceli..

Ebeveynlerin aklındaki bir soru da, Çocuğumla nasıl daha mutlu ya da eğlenceli oyun oynarım. Ebeveyn Koçu Elif Garipağaoğlu ile tüm merak edilenleri..
14.10.2021
Chef Didar Yanar ile çocuklar için sağlıklı atıştırmalık tarifler

Chef Didar Yanar ile çocuklar için sağlıklı..

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Merhaba ben Didar Yanar. 1984 İstanbul doğumluyum. Evli bir çocuk annesiyim. Üniversitede Siyaset bölümü okusam da..
23.09.2021
Cerebral palsy nedir?

Cerebral palsy nedir?

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü Nigar Evgin ile Cerebral Palsy'li çocukların hayatlarında fark yaratmak amacıyla düzenlediği..
02.09.2021
Gebe kalmak isteyen anne adaylarının bilmesi gerekenler

Gebe kalmak isteyen anne adaylarının bilmesi..

Gebe kalamıyorsanız yumurta sayınız azalmış olabilir diyen Doç. Dr. Özkan Özdamar ile merak edilen konuları konuştuk. Öncelikle sizi tanıyabilir..
04.06.2021
Çocuklarla online terapi mümkün mü?

Çocuklarla online terapi mümkün mü?

Öncelikle Sizi tanıyabilir miyiz? Psikolog olmaya nasıl karar verdiniz? Merhaba, Ben uzman klinik psikolog Burcu Yarapsanlı ZAYİM.2009 yılında..
29.05.2021
Müziğin bebekler üzerindeki etkisi nedir?

Müziğin bebekler üzerindeki etkisi nedir?

Müzik Öğretmeni Gönül Kazancı Yeprem ile Bebekler ve Çocuklar için hazırladığı albümlerini ve Müziğin bebekler üzerindeki etkisini konuştuk.. 1-..
03.05.2021
2021 İstanbul’un da nasıl bir yaz yaşanacak

2021 İstanbul’un da nasıl bir yaz yaşanacak

İtü Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Deniz Demirhan ile Meteoroloji üzerine merak edilenleri konuştuk. 1- İstanbul Teknik..
26.04.2021
Anne olmak

Anne olmak

Kariyerine çocuğuna tek başına bakmak için bir süre ara veren, 'şu anda tam zamanlı bir anneyim' diyen Zeynep Bahar Ahıskalı' ile annelik sürecini..
15.04.2021
İsmimiz, kaderimizi etkiliyor

İsmimiz, kaderimizi etkiliyor

"İsim Kaderini Nasıl Etkiliyor" ve "Bebeğin ismi" kitaplarının Araştırmacı Yazarı ve İsim Uzmanı Şira Mercan ile isim enerjileri ve isimlerimizin..
12.02.2021
Sayıların hayatımızdaki önemi

Sayıların hayatımızdaki önemi

İsmimiz, Doğum tarihimiz çok şey söylüyor. Peki Siz nasıl birisiniz? Özge Acar Önel ile evrenin matematiğinin bize ifade ettiği tüm detayları..
22.01.2021
Bebek alışverişinin püf noktaları

Bebek alışverişinin püf noktaları

Hem doğum sürecinde hem de sonrasında Anneler kendinizi rahat hissedebilmeniz için yanınıza neleri almanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Bebek..
15.01.2021
Mizaca göre ebevenylik

Mizaca göre ebevenylik

''Ebeveynlerin çocuğunun mizacını iyi tanıması çocuğun gelişiminde önemlidir.'' diyen Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe..
05.01.2021
1 2
title