Haberler

Yavru Maymunlar İlgi Odağı Oldu

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi sömestir tatilinde akına uğrarken, yavru maymunlar çocukların ilgisini çekti.

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı ziyaretçi akınına uğradı. Birçok aile çocuklarına karne hediyesi olarak hayvanat bahçesinde keyifli bir gün armağan etti. Havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi de hayvanat bahçesinde yoğunluğun artmasını sağladı. Hayvanat bahçesinde özellikle yavru maymunlar çocukların ilgisini çekti. Mantolu pavian maymunları, yeşil maymunlar ve siamang yavrusu Mula'nın barınakları önünde ziyaretçiler keyifli zaman geçirdi.

Annesiyle birlikte hayvanat bahçesine gelerek maymunlara bakan Elif Kayan, İzmit'ten geliyorum. Bu güneşli havayı annemle değerlendirmek istedik. Buradaki hayvanlar çok tatlılar. Özellikle yavrular çok tatlılar.Çok dikkat çekiyorlar diye konuştu.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı veteriner hekimlerinden Hilal Akbaş, Şu an için mantolu pavian ya da Tibet şebeği olarak bildiğimiz maymunlarımız da 2 adet yavrumuz var. 1 adet te siamang maymununun da yavrusu var. Ziyaretçilerimizin en çok ilgi gösterdiği hayvanlar maymunlar. Bu dönemde en çok maymunlarımızda yavru mevcut. En büyük ilgiyi de onlar görüyorlar dedi. - Darıcakocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Yalçın Darıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title