Haberler

Yaşlı Adam, Tramvayda Ayakkabısını Çıkartıp Ayaklarını Uzattı

Güncelleme:

Sultangazi'de tramvayda yolculuk eden yaşlı adam, ayakkabılarını çıkartıp ayağını da karşı koltuğa uzatarak oturdu.

İstanbul Sultangazi'de tramvayda yolculuk edenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Öğlen saatlerinde boş olduğu gözlenen tramvayda ayakkabılarını çıkartan yaşlı adam, ayaklarını da karşı koltuğa uzattı.

ŞAŞKIN BAKIŞLARLA İZLEDİLER

Bu esnada tramvaydaki diğer vatandaşların şaşkın bakışları dikkatlerden kaçmadı.

İşte tramvaydaki o görüntü;

Yaşlı Adam, Tramvayda Ayakkabısını Çıkartıp Ayaklarını Uzattı

Yaşlı Adam, Tramvayda Ayakkabısını Çıkartıp Ayaklarını Uzattı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sultangazi İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (157)

DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Biz adam olmayız yaa. Gelen de oraya oturacak . Ayağında mantar mı var , başka bir rahatsızlık mı var , gelip bana bulaştıracak . Yapma dayı be

110
8
yanıtYanıtla
DELİYEEEEE:

MAL DİKKATLE BAKARSAN AYAĞINDA ÇORAP VAR. . . SENDEN DAHA TEMİZ OLDUĞU KESİN. . . SENİN BABADA OLABİLİRDİ. .

yanıt10
yanıt9
ıj:

yok daha neler dayının ayagı corapsızmı sen metroya cıplakmı oturuyon sana bulassın

yanıt11
yanıt69
FUZULİİİİİ:

ne kadar da boşsun. boş yorumun da. . öyle gereksizsin

yanıt0
yanıt0
DEİLDİR NE YAZSA YERİDİR:

DELİYEEEEEE, arkadaşım , canım , ciğerim . . . İlla araya bir hakaret mi sıkıştırmak zorundasın ? Arkadaşım , insana uygun bir şekilde konuşamaz''mısın ? '' MAL '' nedir , canım kardeşim ? Ayağında veya vücudunda mantar olduğu zaman giysileri imha etmen lazım ki tedaviye başlayasın . Babam da gerçek dünyada , keşke burada olsaydı , o da bana hak verirdi . .

yanıt2
yanıt0
DELİYEEEE:

DELİDİR NE YAPSA YERDİR. tamam uzatma. bunlar tatlı atışmalar. bir anlık mal dedim kusura bakma. bak ayıp oldu. şimdi. hakkını helal et dostum art niyet yok valla. ama o yaşlı adamdır. hor görmemek lazım hepimizin başına da gelebilir. . yorulmuş belli niyetli de olabilir. . hiç kusur aramamak lazım. neyse kal sağlıcakla. . ailenle. .

yanıt1
yanıt0
Istanbullu:

Korkma güzelim bi halt bulaşmaz.senden adam olmaz dediğin gibi.mantar bulasavakmis peh.öylemi bulasir mantar

yanıt0
yanıt2
Bir millet özüne nasıl döner izleyin.:

Ayakkabısını çıkarmadan uzatan aşağılık insanlar biliyorum görüyorum ben. amcam nezaket gösterim ayakkabısını çıkarıp uzatmış ne var bunda. Merak etmeyin o tonton amcamın çorapları sizin kafanızın içinden daha temizdir.

44
6
yanıtYanıtla
SONSUZA ÖZLEM:

KESİNLİKLE KATILIYORUM AYAKKABISINI ÇIKARMADAN UZATANLARA LAF SÖYLEYİN YADA BACAK BACAK ÜSTÜNE ATIP YANINDAKİNİ RAHATSIZ EDENE

yanıt2
yanıt0
Haddini bil:

Hadi len temizmiş

yanıt0
yanıt2
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title