Haberler

Gencin midesinden çıkarılan yılanı gören tecrübeli doktorun bile nutku tutuldu

Güncelleme:

Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli tecrübeli anestezi doktoru Hakan Akelma, sosyal medya hesabından herkesi hayrete düşüren bir video paylaştı. Uyutulan hastanın midesinden endoskopik yöntemle yılan çıkarıldığını belirten Akelma, "Bunca yıllık doktorum, ilk kez böyle bir vaka görüyorum. Şaşırmamak elde değil" dedi.

Tıp dünyası ilginç vakalara şahitlik etmeye devam ediyor. Son olarak Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli tecrübeli anestezi doktoru Dr. Hakan Akelma'nın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım, gören herkesi şaşkına çevirdi.

ENDOSKOPİK YÖNTEMLE MİDESİNDEN YILAN ÇIKARILDI

Henüz hangi şehirde veya hangi hastanede gerçekleştiği bilinmeyen operasyon kapsamında, genç bir hastanın midesinden endoskopik yöntemle yılan çıkarıldı. Yılanın gencin midesine uyurken mi girdiği de merak konusu oldu.

"ŞAŞIRMAMAK ELDE DEĞİL"

Akelma, paylaşımına ise şu notu düştü: "Bunca yıllık Anestezistim ilk defa böyle vaka görüyorum. Şaşkınlık duymamak elde değil. Uyutulan hastada endoskopik yöntemle çıkarılan şeye bakın."

Gencin midesinden çıkarılan yılanı gören tecrübeli doktorun bile nutku tutuldu

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Ameliyat Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500

Yorumlar (28)

Sil Bastan:

yılan olması mümkün değil, daha ilkokulda işlemiştik derste , her insanda boyundan büyük bile olabilecek solucan olurmuş ve dişiyse bu solucan ici açıldığında küçük beyaz kılcal kurt dolu olurmuş kese gibi yani,Doktor olmuş ama yılanla solucanı ayıramıyor demezler mi adama

511
185
yanıtYanıtla
Gülbahar Sever:

Doktor yılan dememiş ki

yanıt105
yanıt36
ali cik:

Doktorumuza helal olsun ! İyi ki varsınız !

515
40
yanıtYanıtla
Resat Gurses:

Ne bekliyordun kardeşim anakonda mi çıkarsın

221
92
yanıtYanıtla
Nazmi:

Pek yilana benzemiyor ama ..

174
101
yanıtYanıtla
Mülayim Sert:

TUVALETTE NASIL CİKMAMIŞ ??

103
153
yanıtYanıtla
Hüseyin Bozkaya:

Yılan uyurken insanın midesine girebilir kırsalda çok görülmüş olaylar bizim köyde bile oşmuş

yanıt32
yanıt10
PELİN UNUTMAZ:

Tenya parazitir belkide,kese içerisinde olduklarindan yılan gibi gorunuyor olabilir

209
32
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Yalan Haber ve saglik bakani böyle kisileri hastaneden uzaklastirmasi gerekir bence,orasi sov yeri degil Hastahane

85
61
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Bazılarının içinde gerçekten yılan varmış!

123
21
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title