Haberler

Camideki yardım kutusunda bulunan parayı çalan hırsızlardan müezzine: Hayırlı cumalar

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir camide bulunan yardım kutularındaki paraları çalan hırsızlar camiden çıkarken müezzine "Hayırlı cumalar" dedi. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kahramanmaraş'ta bir camide bulunan yardım kutularındaki paraları çalan hırsızlar caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Hırsızlar çıkışta caminin müezzinine, 'hocam hayırlı cumalar' diyerek ayrıldı.

YARDIM KUTULARINI ÇALDILAR

Hırsızlık olayı Cuma günü Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Camii'nde sabah saatlerinde yaşandı. Cami imam hatibi Fatih Balbaba, caminin yardım kutularını kontrol ederken kutuların kilidinin kırılıp içindeki paraların çalındığını fark etti. Olay, caminin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Görüntülerde, camiye giren iki genç, yardım kutularını tek tek aldıktan sonra kadınların namaz kıldığı bölüme taşıdı. Daha sonra içindeki paraları alan iki kişi camiden ayrıldı.

HIRSIZLARDAN MÜEZZİNE: HAYIRLI CUMALAR

Paraları çalan iki kişinin cami çıkışında müezzine, 'hocam hayırlı cumalar' dediğini söyleyen Doğukent Cami İmam Hatibi Fatih Balbaba, "Sabah saat 08.25'te biz camimizin misafirhanemizde bulunuyorduk. Kendileri sabah camide kimsenin olmadığı saatte camiye girmişler. Daha sonra caminin yardım kutularını alıp kadınların namaz kıldığı bölüme geçerek kilitlerini kırmışlar. Daha sonra sandıkların içindeki paraları almışlar. Çıkışta da müezzine, 'hocam hayırlı cumalar' dedikten sonra camiden çıktıklarını öğrendik. Sonuçta paranın miktarı önemli değil ama paralar insanlar tarafından camimize yapılan hayır ve hasenat içindi ve bu kişiler tamamen ahlaktan, edepten yoksun kişiler" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Haberler

500

Yorumlar (33)

öööjjjööö:

ihtiyaçtan çalmışlardır. . malum bitmek bilmeyen cami onarım için para toplarlar yıllarca ama tadilat yok asıl imamlara sormak lazım bunca para nereye gidiyor. . işini layığıyla yapanlara sözümüz yok. .

42
9
yanıtYanıtla
;-;:

BIZLER DINIMIZI SEVIYORUZ SEVMEDIGIMIZ SEY DINCILER DINIMIZI PAZARLIYANLAR DIN ÜZERINDEN SIYASET YAPANLAR DIN ÜZERINDEN TICARET YAPANLAR MENFAAT CIKARANLAR ISLAM DINININ ARKASINA SAKLANIP VATAN MILLET HAINLIGI YAPANLAR UNUTMA 15 TEMMUZU YAPAN HAINLERDE SENIN GIBI DINDAR OLDUGUNU IDDIA EDEN KISILERDI

yanıt25
yanıt1
KIBRISLI:

DEVEYi HAMUDUYLA YUTANLARA TEK LAF EDEMEYENLER. BU GENÇLERİN YAPTIĞINA LAKLAK EDiYOR YUH OLSUN

35
10
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

bunlar karekter ve iman yoksunu adi serefsiz hirsizlar bunda hem fikiriz ve yorum yapiyoruz eger adil ve dürüst isek milletin yetimin dahi hakki oldugu parayi götürenlere lüp yapanlara rüsvet alanlara haybeden cebini dolduranlara ihallerden pay alanlara 3-4 yerden haksiz maas alanlara ranttan köse olanlara niye yorum yapamiyoruz

23
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bir söz vardır. Vakıf sabununu yiyen farenin gözleri kör olur.

18
3
yanıtYanıtla
HALK:

YOK YAV BiZDEKi HARAMZADA FARELER DE SEMiRDiKCE SEMiRiYOR

yanıt16
yanıt3
HALK:

AFEDERSiNiZ HARAMZADE OLACAKTI DÜZELTİRİM

yanıt7
yanıt1
Mehmet:

Bu kahramanmaras gencligi maras degil. Hic sevmem kahramanmarasi

10
10
yanıtYanıtla
Sahin:

Sen nerelisinki Sehre degil gecligi bu hale getiren devletim sag olsun

yanıt20
yanıt5
HAKAN:

Devlet mi onlara hırsızlık yapın diyor Devlet mi onlara camileri soyun diyor.! Bırakın bu kokuşmuş düşunceleri.

yanıt0
yanıt3
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title