Haberler

Uyuşturucu Satıcıları, Filmleri Aratmayan Operasyonla Yakalandı

Güncelleme:

Aldıkları istihbarat üzerine harekete geçen Yalova emniyeti, takibe aldıkları 3 şüpheliyi filmleri aratmayan operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete girişlerinde yüzlerini kapattılar.

Yalova'da polisin dur ihtarına uymayan uyuşturucu satıcıları polis otolarına çarptı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri aldığı bir istihbarat sonrasında harekete geçti. Kocaeli yönünden Osmangazi Köprüsüne giren bir araç ve içerisindeki 3 şüpheliyi takibe alan ekipler aracı Köprünün Yalova gişelerinde durdurmak istedi.

BONZAİ BULUNAN GİTAR KUTUSUNU KÖPRÜDEN ATTILAR

Ancak şahıslar polisin dur ihtarına uymayarak araçla ters yöne girerek Kocaeli tarafına hızla kaçmaya başladılar. Bunun üzerine köprünün Dilovası yönünde araçlarla barikat kuran polisler şahısları beklemeye başladı. Barikat kurulduğunu gören şüpheliler durmayarak polis araçlarına çarptı. Ardından araçtan inen şahıslar araçtan çıkardıkları ve içerisinde 3 kilo 468 gram Bonzai bulunan gitar kutusunu köprüden aşağıya attılar. Aracı olay yerinde bırakan R.Ş, N.C ve E.D koşarak kaçmaya başladı.

KENDİNİ 15 METREDEN AŞAĞI BIRAKTI

Sanıklardan E.D köprü korkuluklarına çıkarak kendini 15 metreden aşağıya bıraktı. Ayaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan şüpheli ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer sanıklardan R.Ş ve N.C ise polisler tarafından yakalandılar.

TUTUKLANDILAR

Filmleri aratmayan bir kovalamaca sonrasında yakalanan şahıslardan R.Ş ve N.C Yalova'da çıkartıldıkları mahkemece tutuklanırken, E.D'nin ise tedavisi sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalova 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

gavur zenginler:

asil utanmalari gereken isciyi uc kurusa calistiranlar insani kotu yollara bas vurduruyorlar vicdansizlar versenize insanlarin insan gibi yasiyabilecegi yovmiyeyi

3
15
yanıtYanıtla
GAVUR ZENGİN:

Okuyup çalışıp çabalayıp bi vasıf sahibi olsalardı onlarda ekmek elden su gölden yok öyle herkes aynı yaşlardan geçiyo çalışıp kazanana yafta atmayı kesin artık. . . .

yanıt2
yanıt1
dads:

GAVUR ZENGİN GERÇEKTEN GAVURMUSUN? işçi olmassa sen ne para kazanırsın ne de paralı gavur olursun.

yanıt1
yanıt0
ADNYZN:

LAN GAVUR. . . BİL GAVURLUĞUNU. . . SONRA KAYBOL MOLOZTAŞ

yanıt0
yanıt0
Selim Avustralya:

Gavur ben 2 iş yaptım sen edadaymış gibi çalış

yanıt0
yanıt0
AHMETS:

TEK KELİMEYLE İDAM.

11
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

soysuzlar. . . kansızlar. . . . uyuşturucuyu temin eden yardım yataklık edenleri ya asacaksın yada yakacaksın. başka lamı cimi yoktur. . sorgusuz sualsiz. .

11
1
yanıtYanıtla
Gencer:

Hırsızlar ve uyuşturucu satıcılarının parmaklarını kesmedikçe adalet gelmez.

11
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

17 yılda tinercilerin sayısı tavan yaptı:((

4
7
yanıtYanıtla
ADNYZNKİ:

O KADAR KOMİKSİN Kİ VALLA GÜLDÜM. . HATTA SEN YENİ KOMEDYEN İNEK ŞABAN TİPİ OLABİLİRSİN. . . . NEYSE KAHVEDEYİM GEL OKEYE. . . . GERMNAYA-ALMANYA. . . HANSMÜL. . . . CAFEMÜLLERMÜ

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title