Haberler

    Vialand Tema Park

    Dünyada bir Tema Parkı, AVM ve Gösteri Merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan Vialand, tek biletle 7'den 70'e her yaşa sınırsız eğlence sunuyor.

    Dünyada bir Tema Parkı, AVM ve Gösteri Merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan Vialand, tek biletle 7'den 70'e her yaşa sınırsız eğlence sunuyor.

    Ziyaret Saatleri:

    Hafta İçi - Hafta Sonu: 11: 00 - 21: 00

    "2015 Yılında Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Parkı seçilen Vialand'de, 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi dördüncü Roller Coaster'ı "Nefes Kesen", İstanbul'un bilinmeyenleri ile tanışacağınız "Fatih'in Rüyası" ve bu yıl eklenen Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema simülasyonu ve Cartoon Network kanalının sevilen karakterlerinin şovları dahil 30'u aşkın eğlence ünitesi sizleri bekliyor.

    Türkiye'nin Tema Park'ı Vialand; adrenalin tutkunlarına 3 saniyede tam 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster'ı "Nefes kesen" ve macera üniteleri 360, Maceraperest, Adalet Kulesi, Safari Tüneli, 15 metreden suların içine düşeceğiniz Viking gibi ünitelerle sınırsız heyecan dolu bir eğlence sunuyor.

    Vialand Tema Park'ta, İstanbul'un tarihini sizi içine çeken muhteşem bir teknolojiyle yaşatan "İstanbul'un Sırları" ve 20 milyon dolarlık yatırımla, özel olarak 4.000 metrekarelik bir alana kurulan "Fatih'in Rüyası" gibi misafirlerin ilgi odağı olan ünitelerin yanı sıra, bu yıl eklenen Buz Devri ve Angry Birds 4D sinema simülasyonu dahil 30'u aşkın ünite sizleri bekliyor.

    Vialand Tema Park'ın bu yıl sunduğu yenilikler arasında bir başka sürpriz ise Cartoon Network kanalının sevilen karakterleriyle tanışma fırsatı. Powerpuff Girls, Gumball, Adventure Time gibi ikonlaşmış programların en sevilen karakterleri Vialand Tema Park içerisindeki Cartoon Network Sahnesi'nde izleyiciler ile buluşuyor ve onlara unutamayacakları canlı gösteriler sunuyor."

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Buz Devri İstanbul Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ahmet Aktay kimdir? CHP Diyarbakır Eğil Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktay kaç yaşında, nereli? İsmet Göksu kimdir? MHP Maraş Nurhak Belediye Başkan Adayı İsmet Göksu kaç yaşında, nereli? Mehmet Selim Akbaş kimdir? CHP Diyarbakır Dicle Belediye Başkan Adayı Mehmet Selim Akbaş kaç yaşında, nereli? Harun Şahin kimdir? MHP Maraş Ekinözü Belediye Başkan Adayı Harun Şahin kaç yaşında, nereli? Güler Koçyiğit kimdir? CHP Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkan Adayı Güler Koçyiğit kaç yaşında, nereli? Yavuz Bedir kimdir? AK Parti Erzurum- Şenkaya Belediye Başkan adayı Yavuz Bedir kaç yaşında, nereli? Hasan Onaran kimdir? MHP Maraş Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Hasan Onaran kaç yaşında, nereli? İbrahim Şahin kimdir? AK Parti Erzurum- Pazaryolu Belediye Başkan adayı İbrahim Şahin kaç yaşında, nereli? Nureddin Akdağ kimdir? CHP Diyarbakır Çermik Belediye Başkan Adayı Nureddin Akdağ kaç yaşında, nereli? Ünsal Sertoğlu kimdir? AK Parti Erzurum- Pasinler Belediye Başkan adayı Ünsal Sertoğlu kaç yaşında, nereli? Mehmet Soylu kimdir? CHP Diyarbakır Bismil Belediye Başkan Adayı Mehmet Soylu kaç yaşında, nereli? Yunus Oğan kimdir? MHP Manisa Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan kaç yaşında, nereli? Muhammet Sunar kimdir? AK Parti Erzurum- Palandöken Belediye Başkan adayı Muhammet Sunar kaç yaşında, nereli? Mustafa Akyüz kimdir? CHP Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyüz kaç yaşında, nereli? Erol Kal kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkan adayı Erol Kal kimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title