Haberler

"Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca fotoğrafçıyı kurşuna dizdi

Güncelleme:

Adana'da vesikalık fotoğraf çektirmek isteyen müşteri, fotoğrafçının "Nasıl çektirmek istersiniz?" sorusunu duyunca belinden silahını çıkarıp 3 el ateş etti. Yaralanan fotoğrafçı hastaneye kaldırıldı. Ekipler, olaydan sonra kaçan saldırganı arıyor.

Adana'da vesikalık fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi, fotoğrafçıyı bacağından vurup kaçtı. Talihsiz fotoğrafçı hastaneye kaldırıldı, ekipler kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

SORUYU DUYUNCA BELİNDEN TABANCASINI ÇIKARTTI

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Bir şahıs fotoğrafçı dükkanına gelerek vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyleyip fiyat sordu. Vesikalık fotoğraf çektirmenin fiyatının 35 lira olduğunu öğrenen şahıs daha sonra buradan çıkıp yan taraftaki Mehmet Ö.'nün fotoğrafçı dükkanına girdi. Burada da vesikalık fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen şahıs, Mehmet Ö.'nün "Nasıl çektirmek istersiniz" sorusu üzerine belinden tabancasını çıkartıp 3 el ateş etti.

"BANA KARIŞMAYIN"

Mermilerden 2'si Mehmet Ö.'nün bacağına isabet etti. Zanlı daha sonra fotoğrafçıdan kaçarken karşısına çıkanlara da "bana karışmayın" diyerek tehdit edip kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu arada olay yerinde olan bir doktor yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Mehmet Ö. daha sonra da olay yerine gelen ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (161)

ADS01:

ULAN NASIL BİR MMLEKETTE YAŞIYORUZ YA. ŞANS ESERİ YAŞIYORUZ.

255
5
yanıtYanıtla
Güzel Ülkem TÜRKİYE....:

pisliğin memleketi mi var. . . diğer ülkelerde adamı kesip et niyetine satıyorlar sende memleketimize kötü diyorsun. . . . butür pislikler her ülkede fazlasıyla var ama bizdeki iyi insanlar hiç bir yerde yok. . . onun için memleketinin kıymetini bil. . haberde zaten iyi insanların haberi olmaz hep kötü insanların haberi olur sende tüm ülkeyi bunlardan ibaret zannediyorsun. . birazcık mantık yeter. . .

yanıt58
yanıt66
dumbuk amet:

kis kis konusma lale, amerikada degisik sanki. kelle koltukta yasiyoruz

yanıt27
yanıt87
meltem:

yer adana başka lafa gerek yok Allah akıl dağıtırken bunlar acılı adana yiyormuş okadar

43
15
yanıtYanıtla
Adanalı:

Yerim seni çiroz.

yanıt5
yanıt15
Seyhanlı:

Adresin ver

yanıt6
yanıt23
sanane:

seni de yeriz geri zekalı

yanıt1
yanıt4
MELTEMCE:

Meltem Haddini aşacak sözler kullanma hadsizlik etme. adanalıya kurban ol

yanıt2
yanıt4
ŞANSIZ BEKAR:

yuuuh artık ya bu kadarmı canisin Allah belanı versin vicdansız şerefsiz

48
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Hakikatten merak ediyorum. Profesörlük tezi olmalı bu. Ne var bu Adana''nın insanlarında? Havası mı? Suyu mu? Tüm dünyadakinden farklı bir kavim mi, soyları mı farklı? Yahu insan canı sıkıldı diye adam vurur mu, tecavüz eder mi; sabinin sübyanın ırzına geçer mi? Büyüklerimiz okumazlar ama belki denk gelir; Allah rızası için bilim adamı mı gönderiyorlar, ekip mi kuruyorlar; araştırılsın artık şu adamları ruh hastası yapan sebep.

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title