Haberler

Vedat Milor'un saldırıya uğradığı restorana ceza kesildi

Güncelleme:

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, Burgazada'da bir restoran çalışanının saldırısına uğradı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yaşanan olay sonrası Vedat Milor ile telefonda görüştü ve söz konusu restorana da ceza kesildi.

Dünyacı ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iş için gittiği Burgazada'da saldırıya uğradığını duyurdu. Milor, Twitter hesabında başından geçenleri aktararak gereğinin yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Adalar Belediyesi'nin hesaplarını da paylaşımına etiketledi. Milor'un bu paylaşımının ardından İBB harekete geçti.

BELEDİYE BAŞKANI BİZZAT ARADI

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül yaşanan olayın ardından Vedat Milor'e telefonla ulaştığını ve üzüntülerini ilettiğini söyledi. Gül, açıklamasında şunları söyledi: "Sayın Vedat Bey aradım, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Çok üzüldüğümü söyledim. Perşembe günü kendisini ziyaret edeceğim. Bu işgaller tüm Türkiye'de ve adalarda yaşanıyor. Biz zabıtayla çizgi çiziyoruz insanların orada rahat yürüyebilmesi için. Buna rağmen o işgaller sürüyor. Burada yaya kültürünü geliştirmemiz gerekir. Biz de orayı yaşanmaz hale getirirsek adanın anlamı olmaz.

"GEREKLİ YAPTIRIMLAR YAPILDI, CEZALAR KESİLDİ"

Vedat Bey'in yaşadığı olay büyük bir sıkıntı. Ben Belediye Meclisi Üyemiz Fatma Hanım'la da görüştüm. Çok üzgün. Olmaması gereken bir olay. Gerekli yaptırımlar yapıldı, cezalar uygulandı. Daha tatsız şeyler de olabilir. Bundan sonra bunlara da izin vermeyeceğiz" dedi. İBB Beyaz Masa Twitter hesabından ise Milor'un paylaşıma cevap gecikmedi. Yapılan açıklamada "Yaşamış olduğunuz üzücü olay ile ilgili gerekli incelemeyi bir an önce başlatabilmek adına iletişim bilgilerinizi paylaşınız" denildi.

Vedat Mlor'un saldırıya uğradığı restorana ceza yaptırımları uygulandı

"BENİ DENİZE DOĞRU İTTİ"

Vedat Milor başına gelen olayı şöyle anlattı: Burgazada'da başımdan çok tatsız bir olay geçti. Detaylı paylaşmak istiyorum çünkü bu sorun farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Ada'da rıhtıma yakın restoranlar Belediye'nin çizdiği sınırları ihlal edip masalarıyla neredeyse geçecek yer bırakmıyor.Bazı restoranlar fazladan bir masa daha koyup yürümeyi imkansız hale getiriyorlar. Restoranın önünden geçerken benzer bir sorun vardı ve ben de ilgili bir çalışanı ikaz ettim. Ancak çalışan "sana ne lan, fazla konuşma" diyerek beni denize doğru itti. Düşmeme ramak kaldı.

Vedat Milor'un saldırıya uğradığı restorana ceza yaptırımları uygulandı

"BOYNUM KIRILABİLİRDİ"

Açık biçimde kanuna ve nizama aykırı olan bir uygulamayı ikaz ettiğim için uygulanan bu kaba kuvvet düşündürücü. Bu restoranın sahiplerinden birinin Belediye Başkan yardımcısı olması iki kere düşündürücü ve üzücü. Geriye doğru denize düşsem boynum kırılabilirdi. Çok üzücü bir olay daha var: Restoran sahipleri benim çalışana hakaret ettiğimi iddia etmiş. Öyle bir şey söz konusu değil tabii ki. Vapurda dönerken gittiğim restoranla ilgili düşüncelerimi ses kaydına aktarıyordum. Allah'tan bu açık kalmış. Olan biten her şey orada."

Vedat Mlor'un saldırıya uğradığı restorana ceza yaptırımları uygulandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tahsin Erdem Vedat Milor Adalar Haberler

500

Yorumlar (7)

Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

kekolar oldugu surece böyle degnekçilikler olur vedatım , onalar aşiret. onalar mafya, onalr terör, ne yapabilirsin birde devletin onlara açılımları var

20
6
yanıtYanıtla
DINGIL:

CANKIRILIYMIS ADALARDA KEKO YOK

yanıt0
yanıt0
rock''un roll:

şimdi lokanta sahibinin soyadına bi bakın. ondan sonra erdem gülün bi şey yapıp yapamayacağına ondan sonra karar verin

12
2
yanıtYanıtla
Kardelen:

Yazık bu insan hasta rahatsızlıgı var . Biz bu kadar niye kötü ve zalim olduk ne saygımız ne’de sevgimiz kalmış .

8
0
yanıtYanıtla
tito:

bakalım kendi akraba ve yandaşlarına bişey yapacakmı belediye başkanı yoksa teror devam mı edicek

2
0
yanıtYanıtla
AFRASİYAB:

attatürkün denize döktükleri ülkede belediye yönetiyor . atatürkün dedelerini yok ettiği kişiler ülkeyi yönetmeye talip oluyor. hemde atatürkcü kılıfı altında. kahrolsun demokrasi yasasın TÜRKCÜ TÜRKİYE.

2
0
yanıtYanıtla
Kasaba minnet etmem:

millet kurallara uymayanlara pirim verdikçe bu devam eder. Kurallara kanunlara önce biz sahip çıkmalıyız. Kurallara uymayan restorana gitme, plajlarda kendi alanı dışına taşan sözüm ona işletmelerden hizmet alma, sana ve senin gibi kanunlara saygı duyanlara değer ver ve yücelt. Yoksa bunlar kendini düzeltmez. Öyle kolluk kuvvetine falan gerek yok bunların dini imanı para. Para kazanamayınca yok olup giderler. Bunun için biraz prensip sahibi olmak yeterli. Giderken şikayetedip dönüşte masaya oturma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title