Haberler

Vali Yavuz, Ulubey'de İncelemede Bulundu

Vali Seddar Yavuz, Ulubey ilçesinde kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz, Ulubey ilçesinde kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Yavuz, ilk olarak mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanı seçilen Ali Rıza Ada'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından restorasyonu devam eden Ulubey Ulu Cami inşaatını, Ulubey Anadolu Lisesi ve 100 kişilik pansiyon inşaatını inceleyen Yavuz, daha sonra esnaf ve bazı köyleri ziyaret etti.

Vali Yavuz, daha Blaundus (Sülümenli) antik kentine geçerek bölgeyi gezdi.

Şimdiye kadar Uşak'ın tanıtımı noktasında gelinen seviyeyi değerlendirip, daha iyi bir noktaya nasıl daha yukarı yükseltilebileceğinin araştırmasını yapacaklarını ifade eden Yavuz, "İlimizde çok güzel alanlar var. Dünyanın en uzun ikinci kanyonunun bulunduğu ve bugün bizim ziyaret ettiğimiz bu büyük alanda, Blaundus antik kenti bir medeniyetin izlerini hala muhafaza ediyor. Buraları iç ve dış turizmin ziyaret noktaları yapma konusunda çalışma yapmak için harekete geçtik" diye konuştu. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Ali Rıza Ada Ulubey Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title