Haberler

Vali Su, Mtso'nun Kuruluş Yıldönümü Etkinliğine Katıldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO), kentin sosyo-ekonomik gelişiminde önemli bir paya sahip olduğunu söyledi.

Vali Su, MTSO'nun kuruluşunun 132. yıldönümü balosuna katıldı. Gecede konuşan Su, Mersin'in sosyo-ekonomik kalkınmanın temeli olan tüm alanlarda zengin bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek,132 yıldır Mersin'de ticaretin ve sanayinin her geçen gün daha da ileri seviyelere ulaşmasına büyük katkı sağlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın, kentin sosyo-ekonomik gelişiminde önemli bir paya sahip olduğunu belirtti.

Su, başta MTSO olmak üzere Mersin iş dünyasının ticaret ve sanayi alanında yaptığı yatırım ve çalışmaların yanı sıra, devletin ve hükümetin de Mersin'de sahil yolundan devlet yollarına kadar birçok karayolu çalışmasının hızla devam ettiğini ifade etti. Devlet Demiryolları tarafından hızlı tren dahil birçok çalışmanın sürdürüldüğünü, Devlet Su İşleri tarafından ise başta baraj ve göletler olmak üzere birçok projenin hayata geçirilmeye devam ettiğini kaydeden Su, alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan eğitime, kültürden turizme ve tarıma kadar her alanda tüm bu hizmetlerin ve yatırımların devam ettiğini, sanayici ve iş insanları ile birlikte Mersin için çok önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi. Yine Mersin iş dünyasının katkılarıyla kentte yeni organize sanayi bölgeleri kurma çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Su, geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Kalkınma Bakanının Mersin'in ziyaretlerinde ifade ettikleri gibi kentin bir diğer önemli yatırımlardan olan 'Endüstri Bölgesi' kazandırılacağının altını çizdi.

Konuşmasının sonunda Mersin'in değerine değer katacak çalışmalara öncülük eden ve yürütülen çalışmalara destek veren Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ve üyelerine bu yaklaşımlarından ötürü teşekkür eden Su, MTSO'nun başarı çıtasını önümüzdeki dönemlerde daha da yukarılara taşıyacağına inandığını kaydetti.

Aşut; "132 yıldır bir olduğumuz için biz oluyoruz "

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut ise MTSO'nun geçmişine ve yürütülen çalışmalarına değindiği konuşmasında, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade etti ve odanın kurulduğu tarih olan 1886 yılından bu güne kadarki tüm başkanlarına, genel sekreterlerine, meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Aşut, "132 yıldır bir olduğumuz için biz oluyoruz " dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Su ve protokol üyeleri tarafından meclis üyelerine plaket takdim edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şerafettin Aşut Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title