Haberler

Vakıfbank'ta Şampiyonluğu Kaybetmenin Üzüntüsü

VakıfBank'ta şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsüBaşantrenör Guidetti "Bu tür tek maçlı elemelerde her şey olabiliyor""Francesca Piccicini 5-6 yıldır hiç görmediğim kadar iyi oynadı"Mustafa AKIN MONTICHIARI, (DHA)CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four final mücadelesinde VakıfBank, Pomi Casalmaggiore'ye mağlup olarak ikinci oldu.

VakıfBank'ta şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsü

Başantrenör Guidetti "Bu tür tek maçlı elemelerde her şey olabiliyor"

"Francesca Piccicini 5-6 yıldır hiç görmediğim kadar iyi oynadı"

Mustafa AKIN MONTICHIARI, (DHA)

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four final mücadelesinde VakıfBank, Pomi Casalmaggiore'ye mağlup olarak ikinci oldu.

Mücadele sonrası kaçan şampiyonluğun üzüntüsünü yaşayan sarı-siyahlı ekipte Başantrenör Guidetti, yaptığı açıklamada dün ve bugün olduğu gibi bu tür tek maçlı elemelerde her şeyin olabileceğini söyledi.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, dün Fenerbahçe karşısında galibiyet aldıklarını hatırlatarak, "5-6 kez oynasak farklı olabilirdi ama bugün Pomi Casalmaggiore kazandı" dedi.

"FRANCESCA PİCCİCİNİ 5-6 YILDIR HİÇ GÖRMEDİĞİM KADAR İYİ OYNADI"

Final Four'da en değerli oyuncu seçilen Pomi Casalmaggiore'den Francesca Piccicini hakkında da konuşan Guidetti, "Piccinini son 5-6 yıldır hiç görmediğim kadar iyi oynadı. Aynı şekilde Pomi Casalmaggiore ev sahibi olma avantajını da çok iyi kullandı. Çok iyi bir kalabalık yaratmışlardı. Ben yine de takımımla gurur duyuyorum. Biz buraya kadar çok iyi geldik. Tabii ki kazanmayı isterdik ama Pomi Casalmaggiore bugün daha iyi olan taraftı" dedi.

Hill Kimberly ise yaptığı açıklamada kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadığını, takım olarak bir aile olduklarını ve önlerine bakacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizbank Şampiyonlar Ligi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title