Haberler

Çocuklarının gözü önünde uzman çavuş ve eşi öldürüldü

Güncelleme:

Isparta'da uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde silahla vuruldu. Çifti öldürdükten sonra kaçan ve akrabaları olduğu iddia edilen katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Isparta'da güpegündüz dehşete düşüren bir olay yaşandı. Uzman çavuş ve eşi evlerinde silahla vurulmuş bir şekilde bulundu. Olay yerinde giden polis ekipleri katil zanlısını her yerde arıyor.

Davraz Mahallesi 142. Cadde'deki bir sitenin birinci katındaki daireden gelen silah seslerini duyan mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezinde uzman çavuş olarak görev yapan Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk'ün cansız bedenlerini buldu.

Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü

KATİL ZANLISI AKRABALARI İDDİASI

Öztürk çiftini iki çocuğunun yanında öldürdükten sonra kaçan ve akrabaları olduğu iddia edilen katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı.

GARNİZON KOMUTANI BÖLGEYE GİTTİ

Bu arada, Isparta Emniyet Müdürü Metin Altay ve Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Polis ekiplerinin dairede incelemeleri devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

ASLANSARAY:

Yaziklar olsun bunu yapana bir aile söndü cocuklar ortada kaldi Allah belanizi versin insallah.

41
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

AMA SORSANIZA ONLAR NE YAPMIŞ. KİMSE, KOLAY DEĞİL BİR BAŞKASINI ÖLDÜRMEZ. YÜREK VE CESARET İSTER

yanıt0
yanıt2
Şişkebap:

peki bu sönen aileler yeniden şişirilemezmi

yanıt0
yanıt2
OSMANLI:

Yakalandıklarında hemen idam edilmeli.

25
2
yanıtYanıtla
Reis:

Sen oy ver ben getireceğim idamı

yanıt10
yanıt4
acem kızı:

idam vallah coum degil oyle olsa idam olan ulkelerde hersey guzel olurdu lutfen bi daha dusunun

yanıt1
yanıt0
osman kartal:

bayağı yüreklisin. kahvaltımı yaptın

yanıt0
yanıt1
duran tekerlek:

ne yaşandıysa hepsinin canı cehenneme de o çocuklara ne olacak?

22
1
yanıtYanıtla
Hacı Güven:

Bir aileyi yok eden bu pisliği , idamdan başka birşey temizleyemez!!!

20
1
yanıtYanıtla
aslansaray.:

BURDA IDAMA KARSI CIKANLARINDA aLLAH BELASINI VERSIN:

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title