Haberler

Uzman çavuş, restorandaki kavgayı havaya ateş açarak sonlandırdı

Güncelleme:

Ankara'da bir restoranda yemek yiyen iki grup arasındaki tartışma büyük kavgaya dönüştü. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgayı ise asker tek hareketle sonlandırdı. Silah sesini duyanlar kavgayı bırakıp kaçtı.

Ankara'da restoranda iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Birbirlerini sandalye fırlatan iki grup restoranı savaş alanına çevirdi. Sokaktan geçen Jandarma Uzman Çavuş M.V.'nin havaya ateş etmesiyle kavga edenler kaçtı.

TEK HAREKETLE KAVGAYI BİTİRDİ

Olay, Kızılay'daki Karanfil Sokak'ta bulunan restoranda meydana geldi. Restoranda yemek yiyen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda taraflar, sandalyelerle birbirlerine girdi. Sokaktan geçerken kavgayı gören sivil kıyafetli Jandarma Uzman Çavuş M.V., silahını çıkararak havaya ateş açtı.

Uzman çavuş, restorandaki kavgayı havaya ateş açarak sonlandırdı

Silah sesini duyan taraflar, kavgayı bırakıp, restorandan çıkarak kaçtı. Güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıyan olayla ilgili polis ekipleri restoranda inceleme yaptı. Polis, kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.

Uzman çavuş, restorandaki kavgayı havaya ateş açarak sonlandırdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Haberler

500

Yorumlar (32)

bayguguk:

uzman çavuş polis idaresinde olan bi olaya müdahale edemez asker kışlaya

20
133
yanıtYanıtla
ie:

askeri küçük düşürücü bir paylaşım yapmışssın kanımca

yanıt53
yanıt7
olmaz olmaz:

Onamı kalmış yoldan geçerken havaya ateş açmak, o kurşun ya 2 mahalle arkasında birine isabet etse nolcak.

11
92
yanıtYanıtla
jgk:

ordumuzun bel kemiği uzman çavuştur bu kardeşimizin yaptığı davranış harika bir örnek tebrik ederim kardeşim.

66
9
yanıtYanıtla
karadeniz:

aynen kardeşim profesyonel orduya geçtikten sonra ordumuz operasyonlarda tecrübe olduğundan büyük başarı sağladı ve uzman çavuşlar ordunun ana sigortası durumundadır şu anda

yanıt5
yanıt2
Ferhat:

Acemice bir iş yapmış uzmanımız. Ya orada taraflardan biri silahlı olup karşı tarafın adamı diye çekip vursaydı uzman çavuşu ? Niyazi mi olacaktı ?

19
27
yanıtYanıtla
Bozkır:

Jandarma genel kolluk kuvvetidir polis gibidir

yanıt13
yanıt4
mustafa:

meskun mahalde ateş etmek, görevli de değil, uzmana yazık olacak.

28
13
yanıtYanıtla
TC:

NİÇİN CEZA ALSINKİ ADAM EĞLENMİYOR SONUÇDA DEVLETİN ASKERİ BİŞEY OLMAZ

yanıt17
yanıt12
BOŞ YAPMA:

Düğün bahanesiyle sokak ortasında arabayla geçerken, Düğünün tam ortasında uzun namlulu silahlarla (sözde) kutlama yapan çağ dışı varlıklara bir şey olmuyor da, Kavgayı ayırmak için atılan ikaz atışı mı adamın başını belaya sokacak?

yanıt26
yanıt12
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title